打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] 點評自己個人強化槍械區[點評好 重重有賞!!]

我魔鬼上將重量+3 魔鬼上將本身重量係71% 強化3點後 現在大約係75%
姐係升左5%左右,平均每點1.7% 但 ...
Charlie1012 發表於 13-5-2013 22:01

自己睇返你上面講既野啦 死雞撐飯蓋 仲唔知自己錯乜 有同樣被誤導既人就話一早識 如果成個樂古d人都咁睇 咁係咪我識晒成個樂古既人呢?
回復 支持 反對

你可以留意下  因為佢放左既圖唔只有AS50  所以我一定要係發佈資料前指名係AS50
而我從來無講係用+3重量 ...
Charlie1012 發表於 12-5-2013 19:17

點解唔敢直接答我問題?
你憑咩講一定唔會準? 心急想幫朋友 無考慮清楚?
如果你真係中立既 點解要用"一定 ...
Charlie1012 發表於 14-5-2013 00:16

呢個POST既意義係想將你既強化心得講出黎 但你又講到唔清唔楚 你以為呢個POST講完就算,唔會俾人睇?
事實人地一睇就覺得你好似拎AS50黎測試 你打1句說話唔係好有影響力 但係會影響到人地以為你根本就係到亂打
至於你話上下網,挽下就知AS50重量數值 但係你唔俾有人CSO無AS50&第一次上樂古睇強化槍?
你上幾個POST話到你誤導左1個人 但依加已經唔止1個 你就話人地係我朋友 想偏幫 又話人地雞蛋挑骨頭 如果你隻雞蛋無咩事 鬼得閒會挑你  一句講晒  自己表達能力欠佳就認
而家唔係質疑緊你識唔識AS50既強化數值,而係話你表達差極,又要死雞撐飯蓋
我就覺得我睇到既意思係咁 你要繼續撐落去既 自便 但我會奉陪到底
回復 支持 反對

就算係都唔緊要 我可以答得出AS50假使有3格重量 最後重量會有幾多 而偏差少於0.5%
因此我已經可以直接跳 ...
Charlie1012 發表於 14-5-2013 19:58

首先,你頭幾次回復我就話你既誤導只係令到1個人(我)理解錯 點知多一個人中伏 你又話我地串通好
依加又話假設AS50 3格重量都得。不過我想講 無論你假設夠100格都好 你都無可能拎到AS50 3格重量黎測試
不過對於你黎講 卻唔係無可能
某某人:
   AS50
其實個人測試過+3重量同+0重量差距真係非常少  因此重量+1-3就不如洗掉,加到其他點上
而且 你回復人唔一定只係俾當初擺AS50既強化圖上黎既人睇 其他人都可以睇到
事問 你將你既幻想擺出黎講 其他人知道嗎?

不如簡單D講 其實當初你打出黎時根本就無幻想過3重 只係依加見自己真係講得1999 就搵藉口 (可能真係踢爆左 )
真係唔知你塊臉係唔係用海綿做 自己打得唔清唔楚仲賊喊捉賊 個飯蓋就黎俾你撐到跌落地
回復 支持 反對

係有可能的 金as50 重量 67% 原版as50 重量 65%  金as50重量+2就等餘原版as50重量+3
因此我亦會測試埋金a ...
Charlie1012 發表於 14-5-2013 20:57

依加最大問題唔係我否唔否定你既強化問題 係你既表達問題 唔好借故扯左去強化問題果到
回復 支持 反對

咁你就承認自己係斷章取義同小事化大果位
因為無論我之前講左什麼
最後都可以得出結論支持我既理據係成 ...
Charlie1012 發表於 14-5-2013 21:44

我係因為開頭睇唔明你個句既意思 唔係因為你有得加分就唔高興 好心你唔好咁小學生 自己唔清唔楚仲懶人 真係有理說不清
我唔認為我有小事化大 如果當初你不如認左自己打得唔好 打多次 會有依加既情況出現?
明明自己錯 仲扭曲晒事實 將件事小事化大睇黎另有其人 真係有理說不清
回復 支持 反對

我咪同你講左囉 重量+1-3分別都唔大 +3大於+2
如果我話重量+2 分別不大 咁重量+3既人呢?
我係想講埋比 ...
Charlie1012 發表於 15-5-2013 02:29

我一直回你都係想講 就算普通版AS50對應返係金AS50身上 即使重量+3 但這都係估計 係無可能測試到 無100%可證實(你當初果句詞不達意既句子意思證實如此)
唔該望下你一開頭回既野 據我所知 我有好幾次都係話你問錯處係你打得唔清唔楚(你連標點又冇,講用其他槍測試又冇 你打呢d詞不達意既句子出黎真係無幾多人睇得明)  唔好一尾講你既幻想心得 回正題吧
加上金AS50多2% 普通版AS50 重量即使+3就可以平衡返 但始終 普通版都係得2 無論你有幾多既幻想空間 現實都係無法改變

唔好俾我踢爆你,其實你自己睇到自己都詞不達意 於是就諗盡方法 講埋金AS50重量與普通版作對比 有得俾你逃過原先我所指出既錯誤??<<踢爆左嗎

但你就一直逃避我所指出既錯處 回既野都係講緊你既理論 但我叫你重看一下你回覆既野就默不作聲 同你講東 你就講西 簡直不知所謂 皆因有人指出質疑你既強化問題 令你有機會轉移視線  仲講到自己冤枉咁 你份人真係知錯不改 仲強詞奪理 回極你都係對牛彈琴
我覺得小事化大既人一直都係你  由你一開始講到只誤導左1個人 到依加有其他人中伏 你就話你地根本一早認識 咁你詞不達意 版主都+分俾你 我係咪要話佢收左你錢呢?(唔好話我拉版主落水 當初ZoMble乂幻月都講到自己中伏時 你都一樣拉人落水 冤枉人地認識而偏幫,我都係以牙還牙黎問返你)而且又開始轉移話題  真係識變通

ps. 你要回就回返我第1個問題 唔好一直講AS50點點點...以你呢種人 講d咩強化心得我無興趣知 (萬一發現到更多錯處就唔係咁好) 唔洗講俾我聽 係到舉埋晒d垃圾例子都掩飾唔到你既錯架啦
我唔想你撐跌個蓋   個飯蓋就黎撐到跌落地下
回復 支持 反對

回復 492# 倉井影

版主 我就唔係想引起罵戰 不過我想你睇完佢果句說話後 會理解到咩意思
回復 支持 反對

一開始回既野? 我係無睇呀 我都唔係好記得 真係重要咩?
一開始承認誤導人? 我都唔覺有錯 只係我比面你先 ...
Charlie1012 發表於 15-5-2013 19:36

同你講都係對牛彈琴 講極都唔明 自己去聊天室睇下其他人點睇你當初既回覆 就知道你自己的無知

評分

參與人數 1樂點 -15 收起 理由
倉井影 -15 漠視警告,但較為mild,所以扣得較為少 ...

查看全部評分

回復 支持 反對

唔好意思 我絕對唔會刪 我講左唔會後悔唔會改變立場 ,要處罰就隨便
Charlie1012 發表於 15-5-2013 20:02

簡直暝頑不靈
回復 支持 反對

回復 539# TonY乂佐助

其實WA2000 傷害+第2格比+第1格係少  例如一般 +第1格就多4血  第2格就再多1血 ,合共第1格只+5血  而屍 +第1格就多1x血 第2格就多3血,合共都係大約+20血
所以+2格傷害好似唔太值得

評分

參與人數 1樂點 +60 收起 理由
倉井影 + 60

查看全部評分

回復 支持 反對