查看: 8651|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] CSO / CSO2

原本我唔希望CSO2 係由遊戲橘子代理的...
始終CSO 比佢代理, 咁多年黎都有衍生唔同ge 問題

例如外掛太多

誤封事件

d玩家又話d 槍好貴, 食水好深

唔希望CSO2 步CSO 後塵

但既然公佈左出黎都只可以無奈接受la

講返主題

CSO2 ge 出現

對CSO 有正面衝擊係一定ge 事

當CSO2 係2013 年推出左之後

遊戲橘子同玩家會點睇CSO ge 發展?

呢兩日係nakuz 都見到有玩家話CSO 將會沒落

大家又想唔想CSO 係因為CSO2 ge 出現以消失係呢個世上?

我就畢竟玩左咁多年1.6, 未玩過CSS (雖然steam 有但未裝過...)

唔係太想CSO就咁死

遊戲橘子透過CSO 都搵左唔少錢 (頭先係第二個post 見到有人話佢虧損, 我唔知堅定流)

而家CSO2 又一定係一條新財路 (唔係ge 話佢地都唔會簽)

橘子會選擇兩條一齊黎

定係放棄CSO 呢?

大家有咩睇法...?

(不過無論如何, 佢一出我都有你無你申請個ac 先算==)
回復

CSO2 看過不好玩哦._.       不會放棄CSO要加油阿!!   D槍唔好買到咁貴啦~
回復 支持 反對

CSO2 看過不好玩哦._.       不會放棄CSO要加油阿!!   D槍唔好買到咁貴啦~
20031996 發表於 6-11-2012 18:37

唔係啵..D畫象好清好真啵
回復 支持 反對

唔係啵..D畫象好清好真啵
想點?!×.× 發表於 6-11-2012 18:41

CSO2 用ge 係Source 引擎
而Cource 引擎標榜ge 就係真實感

記唔記得有個場係叫aztec?

佢有個水道

CSS新出個陣呢個場震撼全CS界

角色落水濺起ge 水花好真

亦因為咁CSO2 ge 系統需求會嚴格d
回復 支持 反對

CSO2 用ge 係Source 引擎
而Cource 引擎標榜ge 就係真實感

記唔記得有個場係叫aztec?

佢有個水道

...
曲奇bb 發表於 6-11-2012 18:46

未聽過....比我就去睇真既水花算...
回復 支持 反對

橘子代理的game不嬲高成本低服務
好似cso咁 基本槍本身又少人幾把 ak m4果d又要gash 仲慘過bot
總之比錢=have a good game 冇錢=898
買點又好少有回贈(就算有都要買好多先比得D垃圾你
回復 支持 反對

個人鐘意玩CSO既殭屍模式,災厄,戰神,大亂鬥~
如果CSO2都會出的話~我都會去玩 a_a
回復 支持 反對

如果因cso2搞到cso冇左我諗唔單只我一個會覺得唔抵, 大家放咁多時間精神金錢洛隻game度等佢汁粒!?唔係要愈做愈好咖咩??昆唔昆錢我唔評論,冇人迫任何人買gash,當然唔希望橘子代理.
回復 支持 反對

我怕CSO2出左之後,CSO會無人挽/結束營運=.=
回復 支持 反對

有足模咪玩,無足模=898
回復 支持 反對