收起左側

[Jubeat] [jubeat saucer] 3月新曲一覽 (bistro saucer沒有新曲)

關閉 [複製鏈接]
akb歌仲未出現.....
jimmg12 發表於 25-1-2013 19:28

我要復活HEAVY ROTATION呀~~最好仲有其他AKB新歌
回復 支持 反對

又無akb歌,亦無saucer原創曲,真係好失望
回復 支持 反對

附難度:
lv10 Chronos、Cosmic Hurricane、Mirage
lv9 Snow Prism、O JIYA、From Noon Till Dawn、Chronos ...
Torchic╳小火雞 發表於 1-2-2013 06:57

我今朝六點幾睇見唔到有Mirage,所以以為無saucer歌,另外qma兩首可以傳,今日ran中左
回復 支持 反對

唔知點解我覺得JUBEAT近排出既DM舊歌好好聽, 例如ACROSS THE NIGHTMARE同O JIYA, 不過我厭D歌太短, 尤其是ACROSS THE NIGHTMARE, 1分25秒都無, 打呢首好似有D唔抵-.-
回復 支持 反對

三首新歌都好難呀T__T同埋D新歌又CUT到好短, 紅蓮の焔同Concertino in Blue都係得個1分30令秒, KONAMI可唔可以將D歌整長D呀?

多左首版權歌,Get Off of My Way/MAN WITH A MISSION
回復 支持 反對

不是呀, 確實係今日出(看紅框)

EXC片也有了
https://www.youtube.com/watch?v=Ye6xxUG8HKo
回復 支持 反對