打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 我對新出模式有點失望

我鍾意屍4多d
因為人類可以蓄氣無限次精準@@
回復 支持 反對

回復 52# Charlie1012

回復 53# 血映雪

夠喇, 2 位。(包括埋其他人)
雙方罵戰,爭持下去,互相不讓步都無意思。

係我下面唔好再回覆/引用對方, 或者提及以上既內容。

否則扣分/禁言處理。
回復 支持 反對

唔開心見到呢個帖淪為罵戰帖...
每個人既玩法唔同。
但驟眼睇,就看到,有人既玩法受歡迎,亦有人既玩法是很不受歡迎。

知道既,咪自己檢討,以後好好改善囉。

交流心得是可以的,但都要俾大家一個好的下台階。
若果用來攻擊對方,就無謂了。
若果再有任何含惡意性的言論,將扣分/禁言處理。
回復 支持 反對

回復 60# Charlie1012

此回覆偏離此帖子所討論的主題。
因此被屏蔽。
由於只是初犯,再犯就扣分處理。
回復 支持 反對

回復 66# 血映雪

唉,不如算吧,做咩姐
罵戰係由雙方引起的,雙方都有責任
若果將引起罵戰的責任盡推到對方身上,那就不對了

件事本來是擺平了,不可再談論該事件,但是佢無視,依舊發表偏離主題及有可能引起罵戰的言論,於是以屏蔽處理。

再說,閣下的回覆偏離此帖子所討論的主題。
因此被屏蔽。
由於只是初犯,再犯就扣分處理。

有咩問題就PM 我吧,否則就是又引起罵戰了。
回復 支持 反對

回復 68# v1w1

估唔到呢個帖係演化為 模式玩法的深層次討論....我地樂古會員既質素真係好高好強
回復 支持 反對

回復 78# Charlie1012

你再係咁, 我就禁你言, 俾你冷靜下自己。
回復 支持 反對

回復 81# Charlie1012

其實係呢個情況, 其他會員, 除左版主, 無論講什麼關於那個話題, 都唔恰當架喇

件事完左架喇,算啦。
無講過邊個岩, 邊個錯 ^_^
回復 支持 反對