打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 災厄全面更新問題,要鬧爆

我覺得OK...錢果方面可以派下槍..
以前的[高手]句句用未MAX黎做借口話冇得派槍
呢家打屍就可以升..錢多到用唔哂睇下佢地點死
回復 支持 反對

岩岩打左第一場新場以外既災...最終的絕望..
改左後認真絕望...打第1RD哂左30分鐘先過...
雖然3條友..但係隼雷打牆都係700幾(我柯林+24攻)
第2RD隼雷冇廢到...2-3分鐘殺左隻王...係牆厚左定打BOSS先有用--
((我覺得果D裝飾好有用..槌果個係-25%爆破果D傷害..
隻王放球果時我硬食左2個都係扣左300血左右....比著以前死左..
回復 支持 反對

回復 14# ♂步步勇♀

冇其他用意...你都唔好諗咁多    講真.我冇話一定要派.不過只係玩得災太多
     見到好多人拎哂打王槍.都唔派...
     我每次心都係到諗...你係黎哂命定點???
     打災唔係想快完場???(升槍活動除外)
  最後一句.你唔洗太大反應...

即使你係其中一位
回復 支持 反對

回復 17# ♂步步勇♀

打災想洗稱先係想快d完場姐,完全唔認同...打災洗稱唔可以約FD??去街場洗我想睇你去洗到幾時
加上唔一定每個人打災都係為左洗稱.我唔會話我係打災神手...
不過我都鐘意打災.為既係興趣.總比去屍3比人6技切槍好
想挑戰下自己為何不單人???街場你想點挑戰自己
回復 支持 反對

回復 21# 倉井影

呢個我都認同...果D成日話槍..真係好煩    所以我得MAX左/打王先派
回復 支持 反對

回復 22# PowerL2

可是我都不問人拿槍.自己算是有可以刷災的槍
回復 支持 反對

回復 27# 粉皮一塊

講真..我冇話一定要派..   派唔派係你既決定..不過人地都開到聲話要把槍..
    你唔派你咪出句聲..又要唔出聲呢D先係最激氣..
    不過我打災多數用自己槍...人地要咪比.
   除非佢好不禮貌
回復 支持 反對