打印 上一主題 下一主題
收起左側

上訴區 自首區 舉報區

自首,開了改map場,原作者對不起
但我沒有改map
回復 支持 反對

對唔住**

投訴post: http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
我在不知情情況下開左bug檔,
我強調真係唔知到個檔係bug檔,而且我無改檔,
一直以黎都係用果個檔 , 但係我明白無可能係"不知者不罪",
所以係呢到同返之前所有玩家講對唔住,
我應承以後開場時用樂古提供既版本,
而且當有玩家送分既時候會給予更多更多提醒才作出決定去踢人.
希望版主能解封,俾多次機會我!
回復 支持 反對

原帖由 HowDareYou 於 23-1-2008 05:18 PM 發表
投訴post: http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... ;amp;extra=page%3D1
我在不知情情況下開左bug檔,
我強調真係唔知到個檔係bug檔,而且我無改檔,
一直以黎都係用果個檔 , 但係我明白無可能係"不知者不罪",
...

已解封了^^

========================================
原帖由 chrisx 於 22-1-2008 10:55 PM 發表
自首,開了改map場,原作者對不起
但我沒有改map

接受道歉,也解封了
回復 支持 反對

sor我己後 五開bugmap
可解封我嗎T_T
回復 支持 反對

原帖由 555abc 於 24-1-2008 07:07 AM 發表
sor我己後 五開bugmap
可解封我嗎T_T

已解,勿再犯
回復 支持 反對

自首:
       我在對戰平台上的AOC II上過度拉人,懇求版主解封ac。
回復 支持 反對

原帖由 sunnywai852 於 4-2-2008 12:10 AM 發表
自首:
       我在對戰平台上的AOC II上過度拉人,懇求版主解封ac。

唉,你自己犯咩事BAN左都唔知,怎令人將你解封??
到目前為止並沒有甚AOCII的遊戲
=============================================
犯規者的遊戲名稱 : 小戚
犯規者的樂古名稱 : sunnywai852
遊戲類別 : 兵堡
原因 : cheat map
相關網址 : http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3214378
執法者 : miracle_chan
=============================================
回復 支持 反對

[[bao_27]] [[bao_27]] [[bao_27]] 解封 唔該你
回復 支持 反對

hey man.. i 'm sorry to who ever banned my ip.. i was not told that it was illegial... and i seriously wasnt intend to do that// by the way.. this is my first time.. im totally penitent.. sorry... now, can you please liberate my ip address. and i swear i wont do that again..

懇求版主解封ac。 i will never open any more of those illegal (bug) map.

回復 支持 反對

以上的三日後才獲解封。
回復 支持 反對