打印 上一主題 下一主題
收起左側

新 Pure Clan "﹏Florid Forest -!"

關閉 [複製鏈接]
PRAYER 當然可以啦 .. 除 左 DEF 之外 .. 其他無限制 ..
回復 支持 反對

25 lv 好難升 = =v no magic runes ar !!!!!!!!!

【東方日報專訊】聲稱自幼遭母親虐待的少年,離家出走後身無分文,終淪為劫匪色魔,先後在兩屋
回復 支持 反對

FF 公告 :

今日下午 3:00 將會在 World 7 舉行一次 Pkin 活動 ..

Combat 大約是 25+ .. 請各 Clan mate 準時出席 ..

如果仲未練到 25 既 .. 可以下次至出席活動 !

- -" 今日初次PK .. 結果如下 :

我 KO 左 3 個 .. 死左 1 次 ..

收穫 :

2X MITH SCIMMY , BLACK SCIMMY , MITH 2H , 113 CHAOS , STR AMMY , 1K IRON arrow ..

LOSE 左 :

80 ADDYS , POWER AMMY , DIAMOND RING 同 D HIDE ..

至於一齊 PK 既 MABI ..

無死過又無拎過野 - -" 不過我 share 左 800 iron 俾她 ..

活動結果將會於活動完結後在這公佈 !

回復 支持 反對

無我幫你手 你點會get kill 呀XD......
回復 支持 反對

所以你咪有 SHARE 囉xDDD''
回復 支持 反對

我都有打呀!點鮮無講我!

獲得addy刀一把 
回復 支持 反對

唔好意思xDD"'唔記得左你 -333-" 個陣我地故住自己 P .. 無理到你- -"

唔知你P到野 .. SORRY牙=V="
回復 支持 反對

有冇人可以比一把addy scimmy 我呀?...
回復 支持 反對

i will join i got 1 new pure all 1 and 1 mage pure
x puresage x
回復 支持 反對

有冇人知係邊度等呀?
回復 支持 反對