打印 上一主題 下一主題
收起左側

[不成立]evo,1p亂踢人~!

關閉 [複製鏈接]
原帖由 逆風 於 2007-5-27 09:21 發表
5,6,7p話我29你就當我29?我就係因為同你玩過你都當我29踢我先激氣

你之後轉名入黎
個個名唔係話我,就全話7ponX1pT人),(2X7p屈人),(2x1p開d 2X埸)
係人見到你用e d名,都會t 你la
回復 支持 反對

點有圖呀,入去唔夠幾秒比人踢左出黎!人地話29就實有問題??邊個教你?我話你白痴仔咁你係咪自己本身有問題??
回復 支持 反對

但係一開始我重入戈陣都係原名,我入左都比你踢喎,又點?
回復 支持 反對

大家都係想玩game je,洗唔洗一開始就下下踢,如果我入到去做29你再話我就係我問題,但係我一開始無啦啦比你踢喎,咩心情?
回復 支持 反對

原帖由 逆風 於 2007-5-27 08:36 發表
1p叫天逆小王子"(符號略)",我叫"望明月".頭先我入1p戈個場,係做8p,點知一入去,7p見我就話我29,叫1p踢,我正想話咩事戈陣,1p就踢左我,之後我再入,1p又踢,咩世界?佢一句話29就狂踢我??何況我以前成日玩都見1p,依家 ...

認得你啦緊係...望明月呀ma~
回復 支持 反對

原帖由 逆風 於 2007-5-27 18:04 發表
大家都係想玩game je,洗唔洗一開始就下下踢,如果我入到去做29你再話我就係我問題,但係我一開始無啦啦比你踢喎,咩心情?

我想問樓主,,,冇證據咁你告黎做咩?搞事?

唔鍾意既就唔好嘈,唔cur既搵佢地再打場囉
回復 支持 反對

咁你都識講la..大家玩下game 人地唔受你玩 你就知難而退la.. 仲要係咁入 都算la..之後仲要改d名泥罵人wo...你冇錯到? 如果係我話錯你29 咁咪我錯 low 關1p咩事? 身為1p 佢咁做唔怪得佢wo
回復 支持 反對

原帖由 ._. 於 2007-5-27 18:41 發表

我想問樓主,,,冇證據咁你告黎做咩?搞事?

唔鍾意既就唔好嘈,唔cur既搵佢地再打場囉

發帖又關你事?
回復 支持 反對

我唔明佢冇證據告黎做咩?

呢度係唐家咩?唔通你一輪咀咁講人就信你?

仲有我諗你貼錯區,你根本唔係投訴,係搞事
回復 支持 反對

原帖由 天藍•鯤鵬 於 2007-5-27 18:43 發表
咁你都識講la..大家玩下game 人地唔受你玩 你就知難而退la.. 仲要係咁入 都算la..之後仲要改d名泥罵人wo...你冇錯到? 如果係我話錯你29 咁咪我錯 low 關1p咩事? 身為1p 佢咁做唔怪得佢wo

你肯認錯la?1p聽左你講就即踢我,再入,再踢,無聽講我講一句野,比著你,你會唔會怪1p先?不過最錯都係你!

原帖由 ._. 於 2007-5-27 18:45 發表
我唔明佢冇證據告黎做咩?

呢度係唐家咩?唔通你一輪咀咁講人就信你?

仲有我諗你貼錯區,你根本唔係投訴,係搞事

你似黎搞事多d囉

回復 支持 反對