打印 上一主題 下一主題
收起左側

[不成立][[兵堡投訴!!!(不求封ip,只求取回公道!!!)]]

關閉 [複製鏈接]
我係3p....朋友~我地玩過一個真係正檔....我想問~我玩左咁多埸...要自己研徵兵技術~唔通徵兵技術可以研發兩次?同埋~你依家搵1個有bug檔post上黎都得~實比你屈到~咁多位~佢一入黎就話我地係bug檔~有咩道理先....

我知~呢隻版有好多bug檔~但係呢個係唯一正檔囉~因為1p monkey係左上角9血~而bug檔(先徵兵+馬跑快10%)會係左上角有隻2p monkey並有3009血~仲有好多呢一隻既bug檔~我只係例左1個例子~所以唔該樓主check真d先好話人~
回復 支持 反對

回復 #1

樓主根本就唔識分徵兵33%
如果果個map 升左,team1果場就唔洗花多一倍時間去打
果日你打打下就話bug map
攪到自己果隊d人棄埋!

玩得多兵堡既人都知升左徵兵既分別
自己唔識分又係到話人地個map有bug
而且最好笑既地方係話我地個map 1~4p一開始就升左徵兵,上帝之後仲可以按徵兵個 icon
真係荒謬!

如果係誹謗的罪名
出律師信啦講咁多野
果時又唔影低?
有邊個證明我地問候你娘親?
三唔識七
問候佢仲嘜?

要人地尊重你,你首先要尊重人
果日你第一句話咩?
話team 1既人29 先
我地先話番你,又無話你娘親
正所謂一人做事一人當
罵你經已足夠

仲有,你講野前言不對後語
大家請細心讀佢篇文章內容
試問下玩緊果時
又點可以出去check個map有冇bug呢?
我仲記得果場,我上帝後都仲要升徵兵
升完之後d兵出得先快
聽完佢講話我地開bug map
佢自己又唔識分,話番佢都好正常!

等我同大家講聲!
佢upload既 map 其實係樓主自己修改過
加左1~4p 徵兵
我剛才用自己原有既map 同佢upload既 map對比過
佢真係好卑鄙

如果大家有e個名既map
請自行去睇下有冇1~4p升左徵兵
睇完之後再下載佢upload上黎既 map,改名後再睇下有冇升左徵兵
你地睇完就會發現樓主
無中生有!
卑鄙無恥!

話我地誹謗?
相信係樓主誹謗番我地先係!
可是作假證公及虛假陳述比起誹謗仲大罪wo

版主,請你搵多位資深既兵堡玩家,先找找自己有冇e個map,check完之後再對比番佢uplad既map
咁就證明我地既清白!

還有,無詳細查過e件事既人,根本無資格評論,道聽途說,沒有細究!如果真係有仔細深入分析,根本唔會聽曬樓主說嘜,又講嘜!
我睇完上面幾篇文章之後都覺得非常失望!
希望各位自此後有所覺醒!

回復 支持 反對

我試完個檔了...佢係我地個正檔當中~加入左徵兵技術~大家可以試下down完呢個檔~再入我地埸~就會發現....係玩唔到~會有相同既檔名但內容不同~因為比人改過....亦都證明左點解加左徵兵技術會係最底個一行...同埋bug檔係會加埋馬快10%~明顯地樓主改檔再屈人....大家要信佢~我都冇法子...

實力輸...唔好玩屈~個埸比我地壓住條線打....樓主你以後唔好再入專家區
回復 支持 反對

原帖由 9mmm 於 2007-6-10 20:55 發表
我試完個檔了...佢係我地個正檔當中~加入左徵兵技術~大家可以試下down完呢個檔~再入我地埸~就會發現....係玩唔到~會有相同既檔名但內容不同~因為比人改過....亦都證明左點解加左徵兵技術會係最底個一行...同埋b ...

點解唔可以係你改番個圖 之後再開場比人入呢?
一定係樓主改圖放上黎NAKUZ?比D證據
(唔好同我話幾個FD都可以作證)
回復 支持 反對

樓上版主有冇睇曬d回覆
已經講到明,叫版主去搵資深既 兵堡玩家
因為佢地會有好多兵堡map
好自然同我玩過既都會有果個map
叫佢地去check下就可以證明我地講既野啦
洗唔洗我比埋我個map既file 修改時間你睇呀!
用多少少電腦知識啦,兄台

自己下載黎睇
個有test字既果個file係我係樓主到下載既,改左名

回復 支持 反對

回復 #14 池少~ 的帖子

連你都黎抽水= =?
回復 支持 反對

相信好多玩aoc既人都知道兵堡
都會好多不同既map
但係你係開場主
你知唔知個個會唔會bug
唔通每個試
每人都有大意既時侯
你而家個兵堡map
都唔肯定係唔係你打個個黎嫁
你有冇相
好難信你..

回復 支持 反對

回復 #17 愛不是永恆 的帖子

係法律上 檢察官証明唔到我有罪我就係無罪而且你既要求係好唔合理  冇人會日日影住自己開咩檔既相  本身樓主咩都冇 道理上已經錯左   
你地重係度加鹽加唶      對我公唔公平?       <我果日一定冇開錯檔 徵兵自己研>  <---信唔信你地既事啦
更何況樓主自己改檔黎屈我   而家事件 已經唔係 我用bug檔與否咁簡單

回復 支持 反對

原帖由 HISASHICK 於 2007-6-10 21:02 發表
樓上版主有冇睇曬d回覆架
已經講到明,叫版主去搵資深既 兵堡玩家
因為佢地會有好多兵堡map
好自然同我玩過既都會有果個map
叫佢地去check下就可以證明我地講既野啦
洗唔洗我比埋我個map既file 修改時間你睇 ...

你係講緊我@@?

老實講
我自己去Check都得

然而
我唔需要Check既原因係因為佢根本冇圖

冇圖我求其開個作弊既檔都可以

因此無事發經過令我睇到的確有作弊
根本講唔通

==============================

其次
大家都無圖
佢冇圖俾我睇1p-4p有講粗口鬧人+作弊證據
而 閣下都冇圖俾個徵兵技術個掣我睇

所以點講都冇作用  唔會傾到d咩出黎

認真一說
無圖的話
結果點都唔成立
就係咁而已

回復 支持 反對

回復 #19 感恩 的帖子

既然係咁 你一早 應該關左e個post   
你睇上面d回復  個個都係度 抽我地水
公唔公平?  先post 一定係岩既?
回復 支持 反對