打印 上一主題 下一主題
收起左側

[成立]依種係咪好[有品]??依種人要點嘉許佢??

所以一直講香港傻仔多-.-"睇名都知啦,在此我想講如果真係有心玩唔該唔好成日用埋d(11,粗口之類,29等等)的名,睇到1p個名都知唔夠中2個d小朋友- -其實板主,姐係應該話係aoc管理層個方面做個新嫁兵堡檔,唔好再用(!兵堡!無攻城2000吉3500哈(5C83F57D).scx)之類,括號中的數字+英文我是但改果都好易比人認錯,所以兵堡檔就應該統一先係,但係管理層方面一直無做野,而我地玩家方面就好心應該見bug檔就走,一係叫佢換,咁想勝咪自己練勁d囉,做埋d傻仔行為勝好光榮?輸個個仲光榮果你啦

其實有樣野我一直都想提議,但係又邊到提議好,應該就樂古會員個方面就要set1星期期限先可以入到對戰區,而遊客方面可以通行,但係最小可以減小ip轉換而不停開新ac拉人問題:handshake

如果有玩家玩果台灣兵堡都知,台灣個拉人區安全係同舊時個sky-c無分別,檔案名字統一,開左bug場一睇就知,更加出去del檔入果另一個場,希望香港玩家唔好因為一時三刻無場就支持bug檔=]你去個次所返一返黎就有另一個場啦

回復

太有品啦佢
全部玩兵保ge人都咁有品就好
回復

點解可以post完又post既!?
回復

幾時有post過 @@" ...
回復

條友膠到咁??????????
回復

之前成日都有人開依個檔= =
回復

俾個兵堡史上最強獎俾佢
回復

好市民獎先夠,佢會係香港cheat檔史上留名青史
回復

嘩=.=12p係咪係你d fd.......
好勁ar...咁都叫有品
佢有buy緊係咁講la
回復