打印 上一主題 下一主題
收起左側

蜀國,你膠夠末?

唔得閒聽d小朋友解釋
回復 支持 反對

如果人人都要就哂你  你開場啦
回復 支持 反對

今日岩岩入族就比人罵-.-
仲要咩都冇做過....完全唔知做咩..
冇得罪佢都要比人串...
回復 支持 反對

在 #13  講野既人就係趙云  佢咩都冇講過比人串 你話我地唔岩定果條友唔岩啦

我地明係比人屈啦
回復 支持 反對

樓主出聲啦

你比合理既解釋我 你係咪屈人先   呀周倉洗係佢唔岩  我同佢講返  但係有d野上  你係屈緊人    比伯理解釋
回復 支持 反對

原帖由 hk24399 於 13-1-2008 06:12 PM 發表
樓主出聲啦

你比合理既解釋我 你係咪屈人先   呀周倉洗係佢唔岩  我同佢講返  但係有d野上  你係屈緊人    比伯理解釋

他屈你什麼
回復 支持 反對

佢屈呀  (趙云)岩岩入團又唔信(有入用我地名例:『蜀』劉彈)  佢屈趙云

仲有 場主ag  就話29  咁好多人都ag過 咁個個都係29??  冇人神手??

仲有玩村逃 得返4個有得玩 1p張飛一開始死王 周倉lag到彈左

我地3個話ag 佢話唔ag  咁我未講你想點就點自己開場

之後ag左 又入黎  又係到串我地

張飛都冇踢佢啦
回復 支持 反對

劉彈不是我地人    仲有既係  佢屈趙云  佢係岩岩入我地團佢又話唔係  唔算屈叫咩
回復 支持 反對

樓上連post好嚴重喎..
1. 無證據顯示之前的趙雲是假扮的,令人難以相信(無話佢一定唔係假扮,只是推測)
2.村逃就算得返兩至三個都可以嬴到,何況四個  知唔知咩係體育精神?
  就算知道會輸都仲玩落去就係體育精神
3.貴團比我地既印象唔算好 難免會有[屈]既情況
只要做好本份 就唔怕人屈..我地唔係無比機會你 而係你地唔比機會自己
今次相信唔係第一次比人投訴 已經試過好多人話你地無品 一次又一次既機會只會令到你地更加變本加厲,唔知自己錯,d人串你可能你唔中意.但係都要睇下佢地點解串你,因為佢覺得你地行為唔好.咁你地就要改善,咁人地仲有咩串你?

個人意見

p.s 樓主打錯字..係未唔係

回復 支持 反對

原帖由 幻影/廢人 於 13-1-2008 01:27 PM 發表
6P係到狂洗:

洗到HAND埋-.-唉

以下為討論:

岩先個埸無法顯示村逃,個1P膠膠地,入完SHIP唔走,比我隻日本武士打死左 ...

題外話: 都唔係你同我玩果場=.= 果場我做7p, 有4個蜀族果場,有無印象
回復 支持 反對