打印 上一主題 下一主題
收起左側

公告:大家講記住靚仔有型(1p)e個人

關閉 [複製鏈接]
唉 廢話少講, 黎一場最實際, 小東我有份同你係呢個POST到講野,
唔介意既我同你一隊好無?
不過我呢個禮拜都唔得閒, CHUN, 俾一個禮拜時間你練,
禮拜六日晚 任何時間 奉陪..
淆B就不要再出聲了...............
真想看看你點玩-,-.

BY THE WAY, 小豪你諗既贏法同我一樣哈哈.
不過你唔記得左, 如果有隊土去到日本, 封唔實日本就會輸的了.  象加蒙, 唔夠土加日.
當然過百象例外.
蒙弓被日殺既速度唔記得係2刀定係3刀 唔拉既基本上一隊日可以殺兩隊蒙或以上.
至於其他 自己領悟吧-_-v
回復 支持 反對

[quote]原帖由
回復 支持 反對

原帖由 chun789chun 於 19-5-2008 22:00 發表
咩叫好似? 係就係, 唔係就唔係.
唔好混淆視聽, 搏大霧.

無止境落去無意思, 你冇能力改變所有唔認同你既人, 我一樣.
係咁先.

唔好以為捉到我少少字失就以為自己d偉論好岩ok??,而家混淆視聽既係你唔係我:lol

回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 19-5-2008 21:59 發表
唉 廢話少講, 黎一場最實際, 小東我有份同你係呢個POST到講野,
唔介意既我同你一隊好無?
不過我呢個禮拜都唔得閒, CHUN, 俾一個禮拜時間你練,
禮拜六日晚 任何時間 奉陪..
淆B就不要再出聲了...............
真 ...

費事挑人機啦
一陣費事又比人有機會凸我,再加上冇咁得閒倍佢顛
除非佢挑我機先算
回復 支持 反對

[quote]原帖由
回復 支持 反對

原帖由 chun789chun 於 19-5-2008 22:44 發表
1. 我唔會賴同盟
2. 我唔會打口水戰

唔信就講咩都假.

"你班友" 指邊個? 諗清楚先好講
講說話要有根據

至於至今 有人仲認為實戰係 最好既解決方法, 就錯了.
可能是我既中心思想表現得不夠清晰.
"在敵 ...

好似係你自己係#37話口水戰講策略最無謂
而家又話實戰唔係最好解決方法
咁你玩哂啦:lol
完全比你屈哂機:lol

回復 支持 反對

實在太精彩 個東又同人罵戰拿? 上次同我罵完都唔夠兩個月又黎多次?

睇晒上面d留言,好清楚幾樣野

1. chun講野有條理,有理據
2. 東講野得個up字,睇完毫無說服力

明明話自己3打4果埸冇出過聲,之後又話原來有,但就唔係自己想講ge,咁就即係有講啦

3. 果個prince同小豪擺明為幫朋友而嘈,而且同東一樣樣,講野成個小朋友咁

下下就撩人隻抽,我就未同你地打過,但你地咩料自己心中有數啦,個小豪連等維帝加劍勇封日本都講得出,個prince仲要話同佢諗ge羸法一樣,真係笑大人地個口

chun我支持你呀,不過睇你一個單挑幾個都冇問題,應該唔駛我幫口,哈哈
回復 支持 反對

原帖由 長勝棋王 於 19-5-2008 23:50 發表
實在太精彩 個東又同人罵戰拿? 上次同我罵完都唔夠兩個月又黎多次?

睇晒上面d留言,好清楚幾樣野

1. chun講野有條理,有理據
2. 東講野得個up字,睇完毫無說服力

明明話自己3打4果埸冇出過聲,之後又話原來 ...

真係令我好失望,我諗你連件事都未搞清楚:lol
今次唔係我係完全冇挑過人,係人地話3個打我地4個
同埋我諗你都係為左針對我先會幫住其他人
雖然上次同你嘈完
但我就覺得你今次講野唔夠中立
同樣你一樣都係對人不對事
回復 支持 反對

我真係唔清楚成件事呀,所以我一句都冇講過埸兵堡

我講ge只係睇你地ge辯論方式,咁都唔得呀?
回復 支持 反對

成件事係邊個唔清楚?

我re左唔少既野, 當中有好多野都不斷重覆重申,
好似"我唔知對面4個係識" "我冇賴到土火 唔信可以算" 等等

但, 似乎 呀東兄你好似望都冇望到啵?
係你既短暫記憶出現問題, 定係你既閱讀有問題?
真係好難叫我相信你講既野, 何況, 我本身有一套清晰既版本.

另外, 安慰既係, 原來樂古仲有識諗既人.
prince我就真係當佢小丑咁 由佢la, 佢出現既目的好清楚
同都未同我打過就技術前技術後, 真係唔知佢睇人定睇技術.
個小豪 笑兩笑算la, 難得天真.
回復 支持 反對