打印 上一主題 下一主題
收起左側

今日好無奈 爆人幾次頭=外掛

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

算啦,我咁肉都比人ban 呀, 唉 我太高ping 了 仲慘過你
回復 支持 反對

喲禁 ge nub tau比人ban post就山左佢啦-.-
non-steam 10個有9個用cfg/cheat
算吧啦
係禁pro
玩steam啦-.-
膠~
回復 支持 反對

如果我作弊 一定無人發現,因為我玩得好屎  ,屎到d人唔信我會作弊
回復 支持 反對

BBk就講得岩,你玩得non-steam ser,你就預左啦.
但係.....我玩non-steam,玩solo,全爆頭,唔見我比人ban= =?
你係咪玩dcoo,比人見到有自壓@@?
回復 支持 反對

原帖由 駿xD 於 14-7-2008 00:32 發表
喲禁 ge nub tau比人ban post就山左佢啦-.-
non-steam 10個有9個用cfg/cheat
算吧啦
係禁pro
玩steam啦-.-
膠~

咪係囉,唔係aw cfg就自壓,一開防外掛,個個都CD hack咁制...got5,唔夠打就afk,之後hand左,重入之後pre fire,wall死人,下下爆頭@@
其實,一個WCG cfg夠哂,仲用洗乜cfg@@
要dl WCG 2008 GUI ,請上: http://tig.hk/
回復 支持 反對

我都試過啦,我係唔知邊個ser,係de_dust2場1條友殺3個,佢係咁開咪話我用自描,
我話冇,佢又開咪罵我"你都on8+1,自己用自描又唔認"
跟住我問佢佢有咩證據,佢話睇到我個準識得自己拉下,
試問你地用ct的b43,t 的ak,你射人一定的時間都會拉下仙會射到人啦
(唔信買支ak對住場猛射,射哂30粒子彈,你會見到d洞多數係個描準的上面,當然你真正玩可以射下停下咁啦)
我用支ct的b43(唔識個name=3="),對住3條友,唔通射下停下咩,如果係晨早比佢ko-.-,
我殺完一條,再找d箱做擋彈,再殺一個,岩岩殺埋最後個個爆埋頭,比我爆頭個條友就話我自描.

最後好在場主識睇外掛,話我冇用自描,我都算,我唔講野,個條友仲係咁開咪話ban.
真係講起都火滾~.~,樓主的情況我又何曾未試過呢~......
回復 支持 反對

玩得non-steam多係咁架啦 : )
你咁勁玩steam囉
回復 支持 反對

原帖由 n-[N]a.m.e.d 於 14-7-2008 09:48 發表

咪係囉,唔係aw cfg就自壓,一開防外掛,個個都CD hack咁制...got5,唔夠打就afk,之後hand左,重入之後pre fire,wall死人,下下爆頭@@
其實,一個WCG cfg夠哂,仲用洗乜cfg@@
要dl WCG 2008 GUI ,請上: http://tig.hk/

我連wcg config都唔用  xd
回復 支持 反對

原帖由 kwok2099 於 13-7-2008 22:06 發表
我叫David Villa 我真係冇用外掛 但係都比人話有 我都冇計

David Villa ? 玩左幾個星期? 我日日玩都唔見呢條友;P
回復 支持 反對