查看: 15119|回復: 10
收起左側

[綜合討論] 中意用邊個門派??

中意用邊個門派呢??
我用毒龍,正!!~~
單選投票, 共有 73 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

風雲d範圍技好磨血!!!
百幾百幾咁扣
超正!!!!!!!; p
回復

刑天
血高防高攻高-.-
回復

但刑天呢類咁慢o既類型,好似比風雲屈死"pk果陣,你行到過黎,我就瞬間移動~"~
回復

原帖由 臭倫 於 4-8-2008 01:14 發表
但刑天呢類咁慢o既類型,好似比風雲屈死"pk果陣,你行到過黎,我就瞬間移動~"~

玟天都有遠攻技的說∼_∼
你用技cd個陣可以用瞬移∼_∼?
回復

原帖由 tazho123 於 4-8-2008 09:38 發表

玟天都有遠攻技的說∼_∼
你用技cd個陣可以用瞬移∼_∼?

你打錯字係刑天唔係玟天=.=
刑天我記得係好似有招可瞬間移到敵人身邊進行攻擊...但係移動範圍不大同埋果招不太見效
風雲用技cd果陣係可以走黎走去,再加上有招降低敵人移動速度,所以風雲同人pk屈到。
回復

支持無極>3<
其實你地唔知...無極好勁的...除了高手風雲...個個都win到
有咩職可以單p死紫字王???就係磨q死人-勁無極
(ps:真的可以p死- -因為有次比隻王追~一路打一路打help都冇人理(個個掛q晒機)~最後竟然磨死左隻王@0@)
仲有- -佢有招持續補血技- -咪話唔勁~唔記得幾秒一下1xx
單補一下我自己31lv 技100lv 10xx
只要ec比小小錢+強d裝同防!!!
pk ec絕對係勁!!!
至於副本...得佢一個識補血...唔使講la
打怪方面就係佢最弱一項...唔組隊自己打~真係有夠慢的= =
配點方面...19氣一定要~其他自己想-v-

回復

原帖由 -偉仔- 於 4-8-2008 11:53 發表

你打錯字係刑天唔係玟天=.=
刑天我記得係好似有招可瞬間移到敵人身邊進行攻擊...但係移動範圍不大同埋果招不太見效
風雲用技cd果陣係可以走黎走去,再加上有招降低敵人移動速度,所以風雲同人pk屈到。

首先我未玩過風雲我唔知佢d野- -不過刑天招技係1000碼 17秒cd (100lv)
之後風雲刑天都有-速技...唔係得風雲有
再+上 刑天有技+攻擊距離...

所以2職pk...未必風雲屈晒bo
(個人意見...打錯別罵~~)

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
〥逆天`而行′ -1 連帖

查看全部評分

回復

我個人 覺得係   刑天 [[m740]] [[m740]]
回復

毒龍:victory:
天生鐘意刺客=]
回復