打印 上一主題 下一主題
收起左側

[討論] 關於賊團沒品行為 請在此講~我會回復你地

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
回復 支持 反對

賊蒙~~玩你果個人~~都改左第2個人o既名~~ 果陣2個人一樣名~~我又冇比人扮名~~你做咩踢我~~我問左你好多次~~我一改名入黎問你又踢~~你想點呀~ e+我好得閒~~無啦啦話你?

我做咁多野想點姐~~想扲番個公度~~你係度同比你串過o既人say 幾句sor~我都冇咁火~~仲要扮哂野~話咩當時因為有條友搞我場連續幾次 有D火先甘講

咁我比你踢仲要串~我e+仲火~話你扮死狗唔得丫?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

你on..架?  你冇睇我個post咩~入黎講野唔識睇? 文盲? 定色盲?

我一開用空白名~ 知唔知呀~一入黎就比你踢~仲有果陣~我有個fd同我一齊入~~佢叫evo肉手~~佢問你做咩踢我~你又唔講~~仲踢埋佢~唔係丫?唔敢應? 死柒~西~~唉 同你呢d人講多幾句野都覺得自己on..左~哂口水~ 就好似對牛彈琴咁~~係度對狗說話~唉~~敢做唔敢應~ 你媽媽生到你咁都幾慘~~..

評分

參與人數 1 -15 收起 理由
感恩 -15 人身攻擊 + 粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 DenDen 於 18-8-2008 14:46 發表
你on..架?  你冇睇我個post咩~入黎講野唔識睇? 文盲? 定色盲?

我一開用空白名~ 知唔知呀~一入黎就比你踢~仲有果陣~我有個fd同我一齊入~~佢叫evo肉手~~佢問你做咩踢我~你又唔講~~仲踢埋佢~唔係丫?唔敢應? 死柒~西~ ...

說得好[[bao_36]]
回復 支持 反對

答我啦~我講左叫咩名~~做咩呀咁耐唔出聲~~仲想緊辦法作野?~~快啦我唔係好得閒咋~~對你d咁o既人 哂時間~~唔值得丫~
回復 支持 反對

班人都唔理性

點傾落去?!?!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

點呀~紅色夢想~扮死狗唔出聲就得? 等你好耐啦~~出句野黎seesee ~仲未想到作咩野好?
ka~i子~~ 身為會長連d小小野都唔敢應?  應左去 say句sor 我算數~大人有大量~唔會同你個小人計~明?
回復 支持 反對