查看: 10090|回復: 8
收起左側

[綜合討論] 點物一問~~

我係玩戀愛羽翼ge><,我想問如果我想sell戀愛小舖d野,今sell咩點物好,有咩點物係最多人買@.@?
回復

你幫人買野囉@.@
1點2千到啦@.@又可以自己用小小!
回復 支持 反對

回復 2# 的帖子

但係我驚比人昆-.-,姐係我想sell一d多人買既點物,今宜家有d咩點物最好sell?.?

回復 支持 反對

可以sell "身上不壞防腐劑"呀~
都好多人收的!
另外可以sell下交通o既 "大電"

-

$2000/1點你放唔放=.=??
我想收5個現家新出o既19點袋..."夏日辣妹錦囊"
*我唔係想呃你,我當散點收only..."
呢個新出19點包我見人地放8m到...
回復 支持 反對

你另外有冇150點放?
我30m同你收=.="(先點後錢)

有意搵我,我係入面叫
Oo風雪柔子oO
回復 支持 反對

回復 4# 的帖子

我到時有點就call你^^
回復 支持 反對

好…呵呵 謝謝^^
回復 支持 反對

本料是从香港传真过来的2肖中特内幕料,准确率有目共睹,欢迎验证.

018:香港传真下午3点来料: +++ 开12 龙 准

019香港传真下午3点来料: +++羊 开16 鼠 准

020香港传真下午3点来料: +++ 开30 狗 准

021香港传真下午3点来料: +++ 开45 羊 准

022香港传真下午3点来料: +++ 开40 鼠 错

023香港传真下午3点来料: +++ 开05 猪

024香港传真下午3点来料: +++ 开44 猴 准

025香港传真下午3点来料: +++ 开49 兔 准

026香港传真下午3点来料: +++ 开29 猪 准

027香港传真下午3点来料: +++ 开30 狗 准

028香港传真下午3点来料: +++ 开10 马 错,错后是机会

029香港传真下午3点来料: +++ 开22 马 错,第一次连错

把握机会

030香港传真下午3点来料:  +++ 开28 鼠 准

031香港传真下午3点来料:  +++开21 羊 准

032香港传真下午3点来料: ?????????

验证QQ:861027439  

已加入会员的朋友请注意,一旦发现会员泄露资料,立即取消会员资格,决不留情,还没有加入会员的朋友,如果你有诚意欢迎你来验证,真金不怕火炼,非诚勿扰。
回復 支持 反對