樓主: sorpack個ser
打印 上一主題 下一主題
收起左側

賊團 洗頻圖

關閉 [複製鏈接]
唔通我唔出聲,比你屈???????

---->你話過唔入賊團D 場
----->依家係你投訴我~ 係咪好應該你比證據我 話唔係FD團呢?
------>入未game洗頻冇罪

請問你幾時答我呢?唔好晒我時間啦...
知你心急贏啦∼都要答左先嫁
你條29晒左我成晚應你
你好得閒?
回復 支持 反對

原帖由 馴獸魔 於 25-8-2008 23:22 發表
唔通我唔出聲,比你屈???????

---->你話過唔入賊團D 場
----->依家係你投訴我~ 係咪好應該你比證據我 話唔係FD團呢?
------>入未game洗頻冇罪

請問你幾時答我呢?唔好晒我時 ...

第一我話過唔一定要做  我話我有9999999999999999999999999999$  我真係有9999999999999999999999999999$???

第2 係fd團點解一早唔t我 要等到close game

第3 未入game洗頻冇罪 =.= ok u win  真on9  你想點say都得  開bugmap  冇罪    亂棄冇罪   你全部野都冇罪ok?

回復 支持 反對

唉....我發覺你呢..告人一d point都冇

(第一我話過唔一定要做  我話我有9999999999999999999999999999$  我真係有9999999999999999999999999999$???)<---你睇下你幾on9,你post上黎果張圖,真係我洗頻既圖?

(第2 係fd團點解一早唔t我 要等到close game)<---等陣t左你又要話我地亂t人,到時比你影多幾張,我地咪仲死?

(第3 未game洗頻冇罪 =.= ok u win  真on9  你想點say都得)<---好似係你唔明aoc既玩法?話人on9?你有冇腦嫁?話我win?咁你告我做咩.要又比我win!
好笑之極啦........

請版主關post啦 ,,,樓主都唔知自己講緊乜
回復 支持 反對

(#51)唔通我唔出聲,比你屈???????
有圖見

係因為有圖見  
弱智仔 未入game t人都 同 洗頻係兩樣野來
弱智仔  未入game洗  呢d野要問版主

回復 支持 反對

算啦你..亂up24 睇咁耐唔知你想告我d乜?

你投訴我又要請版主?唉...算啦算啦∼

弱智仔 ,語言障礙,on9仔....原來你幫人起名咁叻嫁@@

同埋,你答我問題.天答一半,地答一半........你睇番你果5,6項罪先啦∼

算啦 聽日先陪你無聊下∼訓練下你告人技巧啦∼

回復 支持 反對

有圖都話  亂up24 =.=

弱智仔  投訴唔請版主 請邊個?  加我唔想投訴 只係想d人知道賊團幾on9

回復 支持 反對

原帖由 馴獸魔 於 25-8-2008 23:35 發表
得!係時候到番我講野~~~

原來樓主真係機心算 ∼我寫個服字![[bao_48]]

冇錯.圖中人係我!

知你卜左依刻好耐 恭喜你先!

可惜冇用...

1.因為果陣時1P係拉緊團,FD入∼請入你入去做乜?
你已為吾團之敵 你入去唔係想搞事?同埋,你話過唔會再入29賊團D場
你唔會唔認掛????
2.果陣時未入GAME!我做咩事關你事?再者,我洗29你就會LAG?你部機會唔會廢左少少,你唔驚入左GAME之後會LAG到我地,我地再POST你玩LAG既圖上樂古比大家悅目?
3.比人扮名我已經見過幾次,人地扮我名有幾難?你一口咬定果個就係我?睇黎你比我D FD仲了解我..不過我唔希罕你D咁既人同我有咩關係!
4.賊團已比你地班垃圾搞到衰左,對外已有壞既影響!請問你地良心哪去?有意同賊團過唔去?你地D行為如果出到去做野..我驚比人打7死左啦∼冇用∼剩係識耍手段!
5.1P識我咁又關你事?賊團識賊團又關你事?你真人係咪冇朋友嫁?係咪特登黎樂古胡吹一場,等人地留意你,同你做個好朋友啊!!!!????如果係既,你放你張相等我地認識下你囉!
7.你唔好再POST有關賊團D野,賊團2字係你手中打出黎簡直就係無辱,請你少開金口,將你既本事用係有建設性,有用性既方面啦!

唔見第6ga???       第5一早答你啦=.= 神人
回復 支持 反對

原帖由 馴獸魔 於 25-8-2008 23:03 發表
依家係你投訴我~ 係咪好應該你比證據我 話唔係FD團呢?

同埋,我邊似得你咁得閒日日影相啊.?我諗得你班知音會咁做姐

OK U WIN, 你中2點屈都得...不過我D提問你好似逃避喎?
好似冇公信力喎...

我咩都唔知啊.. ...

我逃避? 次你逃避多d喎

[[[(第2 係fd團點解一早唔t我 要等到close game)<---等陣t左你又要話我地亂t人,到時比你影多幾張,我地咪仲死?]]]]
回復 支持 反對

以上的曾參與罵戰的一律禁言一星期
回復 支持 反對