打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [☆]] 有冇人記得歷來勁舞既 bgm~"~ 我想聽返'

以前有得聽歌架嘛- -
家陣個位比人del左- -凸
係商城個面呢..
回復 支持 反對

春夏秋冬
高耀太 後愛
就是喜歡你 < 好似
I ONLY WANNA BE WITH YOU

其他唔係好記得 ~O~
回復 支持 反對

一整夜的夢
果陣我仲10lv唔夠-,-
回復 支持 反對

BADA 的 VIP....
ERU 黑色眼鏡
SUPER JUNTOR....幸福
SUPER JUNTOR....奇跡
SUPER JUNTOR....SONG FOR YOU
泳兒  一時倦了
TATAYOUNG      FOR YOU I WILL
洪卓泣    苦行僧
J-THE VERY SCENT OF YOU
容祖兒   暖光
李逸郎   打氣
LEMON TREE   - 靠近愛情
MC JOE & THE VANILLAS- YEAH
COUNTRYKKoKKo- Oh MYJULIA
李貞賢-HALF
東方神起-氣球
白智英 tomorrow
MC MONG --雪糕          ←如果想系網上試聽宜首歌,,,原名為 MC夢 冰淇淋
蔡妍-只有你(DISK CLUB)
TORBO-GOODBYE YESTERDAY
盛恩-狐狸呀
盛恩-I ONLY WANNA BE WITH YOU
BOBO-哈利BOBO
F.I.R-三個心願
OVEGROUND-ONE FOR DA MONEY
周柏豪-六天
LADY SOVEREGIN-LOVE ME OR HATE ME  ←有粗口成份,好耐沒聽過,不知是否還在不
???NSBORN- LA LA LOVE ON MY MIND  ←因本人的記錄剛好某部份阻擋了前的幾個英文字...
我已陷入愛裡
謝廷鋒-without me
timeless
Yeah
i'll be there
高耀太 後愛
cinderella
波濤
普世歡騰
春夏秋冬
forever loving you
就是喜歡你
一整夜的夢
神話-Angel
Ace Of Base -Beautiful life
Rain - 躲避太陽的方法
Vibe - 那男人那女人                                 ←由(AuBuDDy•洛)提供
SG Wanna Be - 我的人 (Partner for Life)      ←由(AuBuDDy•洛)提供
Don & Mandy 普世歡騰
Don & Mendy-傾心
光良 雙子星
金賢政 你!
britney spears - piece of me
Twins-可愛可不愛
Twins-酷
TWIMS-連帶關係
Twins - 星光遊樂園                                   ←由(★`囍歡●﹢) 提供
蔡卓妍-黑馬   ←大約是歌本身的問題,唔知大家有沒留意首歌唱到一半會卡佐一下
棒棒堂-夢想巴士
Black Eyed peas - Where Is TheLove
容祖兒-卸妝
薛凱琪--樓梯轉角
薛凱琪+方大同 -復刻回憶
FAM
Groove Coverage-SHE
Various Artists -雪之花
Sweetbox-cinderella
Soundtrack-Mickey      
RAIN-你不在
ss501-sky                                               ← 由(傻•培§) 提供
洪彩琳-很想愛                                         ← 由(傻•培§) 提供
玻璃箱子-我可以愛你嗎                             ← 由(傻•培§) 提供
7公主-Love Song                                     ← 由(kakiu620) 提供
B-witched - Hey Mickey                            ← 由(★`囍歡●﹢) 提供
As One-我想要你道歉                               ← 由(傻•培§) 提供
衛蘭-Sugar In the Mamalade                     ← 由(傻•培§) 提供
====================================================
注意這是遊戲的歷來BGM背景音樂
希望大家能提供美好的回憶
                   資料由星月仔提供

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
風之雲 + 10 精品文章

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 14# 的帖子

記得咁多既`囧

仲有Twins - 星光遊樂園` @__@v

評分

參與人數 1樂點 +8 收起 理由
星月仔 + 8 感謝協助

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 14# 的帖子

67都做過bgm = =?

首歌叫星光遊樂園 not 星光遊樂園嫁 你個回覆唔該改番
回復 支持 反對

原帖由 囧白羊乂 於 21-9-2008 12:15 發表
67都做過bgm = =?

首歌叫星光遊樂園 not 星光遊樂園嫁 你個回覆唔該改番

我唔知`-__-lll

已更改回覆

回復 支持 反對

回復 16# 的帖子

有-.-  1.8版的BGM

已更正問題
回復 支持 反對

係咪有首叫咩咩monkey..?

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
星月仔 + 4  我記得有宜首,找尋中 v_v

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 14# 的帖子

唔係 李逸郎 - - (好似)
回復 支持 反對