打印 上一主題 下一主題
收起左側

[投訴] 惡人

關閉 [複製鏈接]
係囉
上次玩兵堡有惡人中左塞亂棄
叫惡人揚揚
回復 支持 反對

哈哈,係真唔係阿,我就係惡人揚揚
你肯定我中蔡亂棄?
回復 支持 反對

下..惡人玩技術?
惡人專開bug場架喎..
有次佢地開場話3v4啦
我地打極都打唔贏,
睇番原來佢地出兵勁快..
殺極都有200人- -
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

下..惡人玩技術?
有次佢地開場話3v4啦
我地打極都打唔贏,
殺極都有200人- -
kin118 發表於 4-5-2009 13:13

惡人應該唔會開bug場
你快d攞証明出來
我都想知邊個惡人開bug場
等我以後唔同佢玩兵堡
最憎人玩bug, lag, 彈game同洗
回復 支持 反對

惡人開BUG場就應該唔會喇..係因為惡人技術好..D兵死得少..就自然多兵..係對面唔信自己4V3都唔夠打..惟一諗到唔夠打既原因就係開BUG場啫...我覺得
回復 支持 反對

係囉,其實有時我地都真係幾奈無
文明差,但贏左比人話bug
3v4又比人話bug
連維京出村先,都比人話bug...
但我都開左咁奈場啦,如果真係有bug,唔係應該神早比人post咩..點解到e家都仲係一路話]我bug,但又無証無據
另外,琴晚玩左場,又係令人笑爆嘴,原來四個惡人識得z=錯的,咁就係蝦新手,是不對的事實...
佢個意思,好似話惡人唔比打街場,要自己打自己,聽完都唔知好笑定咩z不是惡人獨有的,大家都可以...唔通,你唔z,我就唔可以z咩,咁我舉一個例子,以6r為例,1v1場,有一個係15分上城,另一個17分上城,17分城上城的那個人不滿...要求15分上城的人要同佢一樣17分先可以上城,如果唔係,就係錯事,不容接受的。
之後,我反問翻佢,你用步打人哦時巡唔巡邏?你會唔會同朋友一齊打兵堡,佢無回應,我相信佢個答案係會.我唔知點解我地打下機,會比人話我地蝦新手,唔通我地好中意蝦人,蝦完人就串77?其實我地都不知幾中意打團...知唔知,兵堡好玩係好玩係實力相當,而唔係一面倒。有d人覺得贏左會好開心,相反地,我中意輸多過中意贏,而且好歡迎其他高手同我地玩下團打,係十分樂意!
每一個劇,都有一班人玩得好好,但唔係因為咁就去排斥。成日見到人用6r黎同兵堡比較,其實有咩意思,你覺得6r好玩,你可以去玩6r,你覺得兵堡好玩,你咪玩兵堡囉,中間無矛盾衝突嫁,有咩好比較
即係話,有人覺得足球好,有人覺得羽毛球好,大家為左兩種唔野黎比較,回想一下,覺唔覺有少少不智。
另解,點解惡人要3v4,點解惡人要比t2自選文明?為串?串得邊個,網上世界,我唔識你,你唔識我?好多人覺得我地為左串人....我同大家講,唔係為左串
有時幾個惡人一齊玩,我地覺得我地自己隊友一會,無論合作性or技術,都比較有保障,所以我地都平衡翻,唔通咁就=錯,咁就=睇唔起人?如果,如果t2可以搵四個人,認識的,識玩的,同我地對戰,我唔覺得我地會堅持3v4 or team2自選囉,而且,我地如開3v4or t2自選,我地拉人都一定會講明,點解,點解我地講明,入黎玩緊先吵?如果覺得唔好,大可以唔入惡人個場,因為主導權在玩家的手上。我地從來無迫你一定要入我地場,而某某人,一方面要入黎我地場,一方面又要入黎吵...到打到咁上下
開始話邊個邊個係29...夠了吧
另外我地團,其實對aoc的好多劇都有一定的認識,包括GB chaos,dm 6r,封快,歡迎大家約個時間玩下,當然,實力只算一般,不喜匆約
ps希望大家玩遊戲的時候,品德與你同在
回復 支持 反對

下..惡人玩技術?
有次佢地開場話3v4啦
我地打極都打唔贏,
殺極都有200人- -
kin118 發表於 4-5-2009 13:13

換個角度講,
即係你地廢lo
打極都打唔嬴