打印 上一主題 下一主題
收起左側

玩兵堡...又遇到咁既人 = =+

玩兵堡...又遇到咁既人 = =+

樂古名: h4_chin

1p 拜
2p 塞
3p 韓
4p 象
5p 西
6p 條
7p 哥
8p 殺

我係 7p...一開波諗住打 3p ...點知 1p 有兵幫佢...
轉左去打 4p ...一個人一手一腳打到 4p 死剩一個堡... (圖3)
之後因為象多....所以轉打 3p....叫左  8p 封 4p...
同 5p 打到 3p 死左... (圖4)
點知 1p t 鬼晒我地...(圖5)
(不會因為我太神吧...波斯也死在我手上 XD   (被打))

都唔知係唔係同上次有關...
3P 又係度...
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3508689&extra=page%3D1#zoom

ScreenHunter_01 Dec. 16 03.41.jpg (276.06 KB, 下載次數: 1)

ScreenHunter_01 Dec. 16 03.41.jpg

回復

西班點殺韓國? (呢點真係冇解釋?村左未?)

象點會俾哥打剩一堡?(唔會次次都冇封位呱,係就真係比較肉...)

點解你一早可以出到門口? (1p不是應該神早封左你嗎?封唔到跟你行一樣得。)

不過個人認為呢場team2贏面有7成,首先8p都打晒4個,象國2大剋星又到齊。殺左3p,8p死守到尾都仲得...........
回復 支持 反對

回復 2# 的帖子

回一:
都話同 5p 一齊...我冇話場得 5p 一個殺...
5p 入去既主要功用係殺 1p d 聖騎...

回二:
4p 冇封好位...仲想出兵打人..= =
3p 都話佢 29 ...= =

回三:
因為 1p 一開頭就冇封我...
佢俾左半隊俾 3p 之後就要應付 5,6,8p...
因為 5,6,8p 係 1,2p 門口 同 1,2p 博緊....
回復 支持 反對

原帖由 一條蔥 於 17-12-2008 00:39 發表
回一:
都話同 5p 一齊...我冇話場得 5p 一個殺...
5p 入去既主要功用係殺 1p d 聖騎...

回二:
4p 冇封好位...仲想出兵打人..= =
3p 都話佢 29 ...= =

回三:
因為 1p 一開頭就冇封我...
佢俾左半隊俾 3p  ...

唔唔..結論成場4p係最大問題,佢出係冇問題,只要佢20隻+有封位夠守你一隊。
而pt1是我未了解事實~
回復 支持 反對