查看: 2448|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

睇唔起台灣人了

1p係台灣仔

1p當時狂洗版打 3333333333333
我叫:29 1p咪洗版啦 想點呀

佢叫我把口咪咁串 [6p你的咀巴最好別這樣]
我講:1p 係你自己冇品洗版先
佢就踢人了

咩料@_@ 自己洗版先仲可以叫人冇品
之後仲要講番我狂爆粗

因為1p冇去nakuz 拉人
不過負責拉人既2p都有份- -
因為2p係同1p一齊洗而佢狂叫1p tt我- -
=================投訴表格=================

01.你的身份: 6p
02.被告名稱: APOLLO , 乂zoo乂鐵金剛
03.IP: 123.192.88.12  , 113.237.168.46
04.控罪: 亂踢人 + 洗版 + 罵香港人- -" [惡搞xDD]
05.遊戲過程: 上面已經有 自己再睇
06.罪証:photo = 上面

回復

個別例子姐~本人認為台人比港人有品~
話說我5-6年前係台ser玩aoc 最多都係會比人串lag機
但係台人有一樣野好過港人n倍~起馬佢地輸得起~e+香港d自以為勁的垃鴨一輸就洗又或者玩lag~起馬我之前係台灣對戰網玩20次都唔知有冇一次有人玩lag~但樂古 唉玩4-5次就比人lag一次~唉
回復 支持 反對

無計-0-
香港人有大部分係細路仔輸唔起@_@

今日開幾場new兵
全部都有人開波棄
回復 支持 反對

-o- 走哂都好丫 我仲慘 岩岩玩左場evo~2@ 4
拉專家不過真係有幾個新手~我同1p上左城 5p都上到~其他全部都係6-8分先上到城~之後我同1p食全場~我騎土比石1p 比到佢蒙騎加長弓再加20hp之後我先轉~= = 之後1p30分鐘到合左書仔~我就50分到合左馬果隻6lv~不過最後都比人圍死左~波c象~不人格= =比佢地sm死~當時比個傻仔話我地開bug場= =笑死~evo3.25有幾可係bug場~又唔係死守果d~條友真係有問題~最好笑係佢無啦啦出左句你用bug場你全家死...之後我話我唔係用bug場你全家死好冇丫~佢又淆唔出字= = 青山開始日 樂古太多細路仔~不過我睇死佢真人應該唔細但係智力有如小朋友~ 唉 替佢d屋企人可憐@_@
回復 支持 反對

我開new兵堡 班人真係當正"文明玩哂"
我今日波斯+維京+阿茲+拜占 vs 不列+中國+土耳其+蒙古

我地都可以嬴到4弓啦... 我地仲要拜占1開波棄左wo
回復 支持 反對

2P香港人黎...................
回復 支持 反對

我就係知佢係香港人先告埋...
因為佢話我講29 係粗口..
之後狂叫1P TT我 [呢D圖因為我唔知我之後比人TT 所以TT完先影]
回復 支持 反對

#6 改左野@_@
佢之前唔只咁講~_~
唔洗怕佢架wo= =
佢係冇品架XD
回復 支持 反對

#6 改左野@_@
佢之前唔只咁講~_~
唔洗怕佢架wo= =
佢係冇品架XD
123poiasdmnb 發表於 2-3-2009 18:41

邊度有改過野,係bo點解見唔到1p,2p有咩罪既,最多都係t你姐,又證明唔到佢亂t
回復 支持 反對

我去台場玩兵堡的感覺就是
沒一場玩的完
回復 支持 反對