打印 上一主題 下一主題
收起左側

又一29 1p開bug map實證,仲死口唔認用bug map!!

關閉 [複製鏈接]

今日有見到D無恥之徒開cheat map
team1:西火、塞爾、拜尖、匈奴
team2:中國、蒙古、條頓、土火
host名:^.^神與新>.<  ip:123.203.94.118
樂古名:
10:15:03123.203.94.118兵堡 (禁拉)4 vs 4高手級1.0tung06668560》兵堡~~全禁~~有品~~實入到 - 123.203.94.118

我系8p土火,一開始見1p一隊半去到7p門口,當時3p拜尖都系得一隊,我當時都系得兩隊,有一隊在7p門口,另外一隊都未去到,當時已經有懷疑,當我500kill之后一睇1p的生兵速度就知道佢cheat了,最離譜系佢未夠500kill就出村,我仲同全場人講1p cheat,team1班人都唔認尤其系1p真系無恥到極點,打兵堡o者,用cheat 都算,仲要死攙唔認先可恥!哥個map系樂古map,至于邊個就要慢慢搵,費時噻時間搵,so無搵出來……

有圖為證:
file:///C:/DOCUME%7E1/KiM/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/KiM/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/KiM/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/KiM/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/KiM/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-4.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/KiM/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-5.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/KiM/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-6.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/KiM/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-7.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/KiM/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-8.jpgC:%5CDocuments

一開始有徵兵
回復

我新手尼,D圖系迷附件貼出尼的?貼唔倒出尼……
回復 支持 反對

圖片都是叉燒包.
係由附件貼出黎.
因為你係初心者.
好似提供既容量都低d.
盡量改類型啦.唔好整到咁多kb
回復 支持 反對

請愛用圖片上傳網
回復 支持 反對

1# CCTVvv

回復 支持 反對

上載成就總計好像沒有用-.-"