收起左側

[官方情報] 《彩虹島》意見發表區,有意見的歡迎進來喔!- [官方認可]

不過我覺得如果彩虹島易d升LV,同埋怏d出寵物時間延長的物品感就仲好,你哋話好唔好?我就一定話好!
我以為打40幾隻黑熊就可以擰到強盜摧山劍?
點知........................................
打咗90幾隻黑熊都擰唔到![[bao_29]][[onion_44]]
回復 支持 反對

不過我覺得如果彩虹島易d升LV,同埋怏d出寵物時間延長的物品感就仲好,你哋話好唔好?我就一定話好!
我以為打40幾隻黑熊就可以擰到強盜摧山劍?
點知........................................
打咗90幾隻黑熊都擰唔 ...
c26269762 發表於 10-6-2009 16:17

打90隻咪算少lor..

強烈要求點裝可交易/郵寄!!

買左好多點裝但係一個acc3個人根本著唔哂~~~~~~~~~~~~~
希望可以分俾其他分身~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
超級願望~~~~~~~~~~~~不要浪費呀~~~~~~~~~~~~~~~~

再不然出點裝解封道具也好-"-
如果買左咁多時裝著唔哂都會影響人地購買意慾呀....
買太多之後就唔再買了..
回復 支持 反對

可以放比商城   有積分  (唔要個d點裝
回復 支持 反對

多出唔洗點的衣服
回復 支持 反對

更多的節日活動吧._.最近好悶
就像可以接任務吧 像那一段時間有特別怪物
會掉特別的東西這樣
回復 支持 反對

可5可以多出D武器?
你地可以參考大陸遊戲  夢幻西遊...   內地最多人玩既遊戲...
出多D地圖
寵物可以改自己中意既名
最重要既系聊天其實5方便
好多時候都睇5到人地講D乜野
回復 支持 反對

我建議官方唔好勁耐都唔更新一次,有好多玩家都因為咁唔玩,仲有唔好比d昆9再昆人
回復 支持 反對

建議...開多D channel(分流)
現在10個已經不足够了..高手地區每天的爆滿...搞到我身都没得升...多加5~10個...
只系我的建議
回復 支持 反對

希望副本門口果度有個npc賣藥水(係所有1-200Lv ge藥水)

咁樣打副本之前就可以買定水, 唔洗走去d高Lv城市買啦^^
回復 支持 反對

唔該出雙刀膠囊..就係咁多...
有咩理由普通雙刀都沖唔到先得架.....
回復 支持 反對