查看: 11463|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[投訴] evo有人送兵

今朝開場玩evo 點知個5p係度送兵...
我起初諗住佢係唔小心 叫佢唔好咁做
點知佢話送兵有咩問題= = 仲話我地29...
之後有個好心人ko左佢

回復

聽講殺好多人打EVO 唔勁   完來係真@@圖中3P= =[[onion_27]]
回復 支持 反對

聽講殺好多人打EVO 唔勁   完來係真@@圖中3P= =[[onion_27]]
123poiasdmnb 發表於 17-4-2009 14:26

你以為我亂咁批評家,你試過2@4同有剎族名d人同一team就感受到
回復 支持 反對

123poiasdmnb 發表於 17-4-2009 14:26

低分一定唔勁???
你唔比佢後來居上??
你唔比佢玩送??
唔可以睇分數來判斷1個人勁定廢~~
回復 支持 反對

你以為我亂咁批評家,你試過2@4同有剎族名d人同一team就感受到
singstarwing 發表於 17-4-2009 14:44

見識過佢地d人好多次啦= = 係evo         但係人地廢都唔好串人...~_~
成日玩神場見到佢地...但係佢地d技術
.......................................................................................................................................
............................................................................................................................................

冇言!!!

樓主見到應下我

你呢場拉咩手架@@? 好想知
回復 支持 反對

見識過佢地d人好多次啦= = 係evo         但係人地廢都唔好串人...~_~
成日玩神場見到佢地...但係佢地d技術
.................................................................................................. ...
123poiasdmnb 發表於 17-4-2009 14:53

1:佢地作為對手,我無串佢2:佢地夠膽入高手區做我隊友,我一定串佢
3:剎族既人亂咁唱我team,我一定串佢
回復 支持 反對

隱藏實力,後來居上先係王道
回復 支持 反對

隱藏實力,後來居上先係王道
kenex 發表於 17-4-2009 15:10

隱藏實力 唔使後來居上~ 例如你出奴隸兵 之後玩加分 ~同加塔攻~D人攻你唔入就唔會攻 之後升3LV木技~話說我試過合跑車係中間加攻~冇人打我車車 因為我話打我車車=開片~話說修車車唔扣野架= =中間成日爆左就要修好煩= =!!!
~之後等下等下有3XXX木~就買左20隻BOOM 放埋係中間= = ~記番起都覺得好Q型= =~~之後我D車車 10+5X攻  果陣KO 左一個書= = 個書 爆左KILL佢塔秒我車車佢打我 我用奴隸檔佢塔 車車 打塔5-6秒到KO左佢1XXXXHP塔= =佢係未爆死!!! 之後剩係用BOOM 20隻打哈 40隻佢守緊 佢塔就20000HP都比我KO~______-~   車車才是王道= ="" 係咪好誇= = 不過係真!!! 信不信由你~_~
回復 支持 反對

8# 123poiasdmnb
-_'-咁好玩,有機會我又試下
回復 支持 反對

朋友
送兵的確冇問題~"~
回復 支持 反對