收起左側

[歐美] 聯合公園※Linkin Park★Fans Club(LP澳門,上海演唱會)

39# 【迷╯SaM】
哈哈...OK..我明白了...LP既勇者們來了沒有?
回復 支持 反對

太小人去啦 我d fd都唔去 搞到我唔知去唔去好
回復 支持 反對

例牌支持一下吧 LP當然要支持~ 現在廣告有得聽LP…地鐵站又有LP既廣告 呵
不過係澳門舉行唔會太多人去
上次Avril都係7成滿
要知道係畸形既香港社會黎講聽avril既人係多過LP的
回復 支持 反對

例牌支持一下吧 LP當然要支持~ 現在廣告有得聽LP…地鐵站又有LP既廣告 呵
不過係澳門舉行唔會太多人去
上次Avril都係7成滿
要知道係畸形既香港社會黎講聽avril既人係多過LP的 ...
迷之歷史 發表於 23-6-2009 18:21

= =唔係咁講丫...我覺得LP多D..唔知點解囧
LP一首NUMB已經紅到A_A
回復 支持 反對

= =唔係咁講丫...我覺得LP多D..唔知點解囧
LP一首NUMB已經紅到A_A
24321371 發表於 8-7-2009 12:19

唉= =

我好想去AR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LP官網已經更新了,上海站確定@@~

Linkin Park Adds Show in Shanghai
July 1, 2009

Linkin Park will play at Shanghai Stadium in Shanghai, China on August 15. Tickets are on sale NOW at Ticketmaster! LP Underground members have tickets set aside, and also have a chance for Meet Greets with members of Linkin Park! Join LPU today!
回復 支持 反對

歌手資料室個帖你還未完成喔!
回復 支持 反對

幾時先黎hk呀 好想睇到cc真人呀
support:all of their songs
love: new divide
回復 支持 反對

支持LP!好鐘意Crawling -v-
回復 支持 反對

幫拖中
第1次聽係what i've down
好多都好聽!!!!!