查看: 23392|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[投訴] 兵堡5P冇估封人

01.你的身份:8P
02.被告名稱: 森(5p)
03.IP:沒有
04.控罪: 打到1P時封我同6P
05.遊戲過程: 我完全冇同5P嘈過,但最後打到1P時佢用殺拉封左我位,我有比機會佢,但佢冇理。
06.罪証:如下  
回復

在我立場裡如對分作出冇品行為時沒有作出解釋一律作冇品論,但係在第一張圖裡已看見5p講了理由,5p可能被人圍過,所以決定作出如此行為,好心你將心比己試吓代入係1p身上,被人圍好開心?打機ja,唔駛吓吓都投訴吓話,其實打機求樂趣,但你打機求怨恨,對你既行為感到失望,但願你會改過(兩者)
回復 支持 反對

2# AK-47 好笑5P有比人圍過?睇來我要講明小小先,全場係我地禁實佢地想打,我地完全冇比人圍過,你話好心叫我唔好告佢?我告佢只係想佢知道自己錯乜,如果佢下次封你你會唔會,又頭封到尾。我都對你GA行為好失望,你估你隱左D字我就睇唔到?做乜隱左D字?身有屎?比人圍緊唔開心,加上我係告5P唔係告1P,1P我冇話佢,佢都冇做錯。
回復 支持 反對

以圖來看1P那時候已經是GG了,5P封你和6P,是叫你們不用再去兵
在圖而看,他的理由是合情合理,根本1P 都GG了 何必再去兵呢?

如果佢下次封我,要看甚麼情況,如果是由頭封到尾,就是沒品,我就會告!

但是現在的情況是1P都已GG,他的舉動又沒有令你捐失了甚麼,難道他此舉令你輸了?殺敵少了?

我有少少同意2樓所說,打機是求樂趣,何必根根計較
回復 支持 反對

我唔同意5p封人有合理既原因
就算死硬
出兵都唔得?
你唔比佢甘岩出成吉?
出兵只係求安心
5p封人佢點都係唔岩
佢大可以叫人唔洗出
回復 支持 反對

5# pk456456 多謝支持,忡有十分認同你的道理,你的道理我估可以點明AK7。
回復 支持 反對

我唔同意5p封人有合理既原因
就算死硬
出兵都唔得?
你唔比佢甘岩出成吉?
出兵只係求安心
5p封人佢點都係唔岩
佢大可以叫人唔洗出
pk456456 發表於 20-6-2009 22:08

就算佢甘岩出成吉 你認為佢一隊成吉夠打四家嗎? 看小地圖來看,1P已沒還手之力
再由第二圖看,6P8P也沒有出兵(被5P封了),1P已GG了

我覺得5P處事手法有不當,但樓主也不必根根計較
回復 支持 反對

7# INVINCE
5p手法不當就緊有
但係如果1p出到成吉之後只會拖住完場既時間
都係一句
求安心
話晒如果1p甘岩出成吉仲特埋圍既話
可以玩遊擊
跟住只係晒大家時間
回復 支持 反對

7# INVINCE 我都認同GA但唔話下佢佢唔會知錯。
回復 支持 反對

張飛哥~_~ 入左剎丫..
其實 ..
5p係有錯-.
但1p得返2/3坐城堡-.- 你果到又咁多兵 羸梗
回復 支持 反對