查看: 36351|回復: 442
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[成員招募] Team Angel [天使小隊] - 舊會員有意重加請pm thx!!!

天使小隊 Team乂Angel

公會樂古主頁:http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3724033

公會官網主頁:http://gdclan.hk.9you.com/1-teamangel

公會M群:group654801@msnzone.cn

本人SKYPE: justinli95

公會簡介:

天使小隊於2009年已經成立...係歷史悠久o既廢會~

我地一路都有進步,而且都玩得好開心~

但之後會長好不負責任潛水...所以全隊星散...

而家會長潛完水...正式再次浦頭...但鑑於工事煩重...

我有意招個新會長取代我...

新通告:

--------

目錄:

Post#1 主要資訊

Post#2 影片區

----------------------------------------------可愛的分隔線-------------------------------------------------

更新:

06-07-2012 : 天使小隊重新出發!

可愛的分隔線-----------------------------------------------------------------------------------------------可愛的分隔線-------------------------------------------------

團規 :

• 不可在game / forum 內用人身攻擊語言
  • 不可用bug / 外掛
  • 不可以本會/個人名義挑釁其他玩家
  • 唔好做昆狗
  • 以上如有任何修正, 由會長, 副會長決定.

成員 :已有1名會員

樂古名 (遊戲名)

會長 :  justinli95(快刀手)
      副會長:

..............................................................................................

會員:

..........

有意加入請填寫以下表格: (已有簽名都得)
       Forum 名:
       Game 名 :
       SKYPE (如有):

MSN(如有):

加埋我msn : justinli95@hotmail.com

m群 都係天使小隊.

唔知點入...我加你入都得

回復

Team乂Angel 影片區~

以下影片可能極之傷眼, 請小心觀賞~
就快有...等等
回復 支持 反對

forum 名:GUNDAM6565
game 名 :GUNDAMqw
咩天使? (職位)  :中士

I no Msn!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

加百利由你做好唔好 ?
回復 支持 反對

我少尉咋
收吾收
回復 支持 反對

好好好好好!!!!!!!!!!!![[bao_32]]
回復 支持 反對

全部都收~
回復 支持 反對

7# justinli95 話說你咩位
回復 支持 反對

[[bao_32]]係係係係!!!!!!!!!!!!!!

Thank's    justinli95
回復 支持 反對

7# justinli95 話說你咩位
Azusa 發表於 19-8-2009 21:38

米迦勒+天使長...
因為我都要玩...又係會長~
回復 支持 反對