打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團軍團] 史上最有型合照—好友營

龍k放左ac了吧
(話說我係aion好似見到佢~)
bestso88 發表於 26-8-2009 16:02

佢係牙仔[[onion_26]]
回復 支持 反對

收水啦....得果10幾條友...
你地一個結義影相喳下話

唔好係度扮勁團啦.....
隻game沒落你呢d平時唔講野既人
就識出黎串人....記住唔係你勁左

係小左人玩喳....自量下啦
出post俾人笑咩   扮友營@_@笑死人
回復 支持 反對

收水啦....得果10幾條友...
你地一個結義影相喳下話

唔好係度扮勁團啦.....
隻game沒落你呢d平時唔講野既人
就識出黎串人....記住唔係你勁左

係小左人玩喳....自量下啦
出post俾人笑咩   扮友營@_@笑死人 ...
kevin0220 發表於 28-8-2009 13:48
我估你可能係我地打個既團 最好你開你團名出黎 睇下你個團係米勁團先 仲有10幾條友係我地個時d人岩岩一齊玩濮1影既 其他人未on 仲有我地唔會無啦啦串人 係某d團比人殺左就拖馬先出世頻嘈姐
回復 支持 反對

我估你可能係我地打個既團 最好你開你團名出黎 睇下你個團係米勁團先 仲有10幾條友係我地個時d人岩岩一齊玩濮1影既 其他人未on 仲有我地唔會無啦啦串人 係某d團比人殺左就拖馬先出世頻嘈姐 ...
~呀杰 發表於 28-8-2009 18:09
唔會無啦啦串人??咁斷水武魂開個打交當然要影相 XD不破+好友打2個新團同飛羽,又話人蛋散,又話人一盤散沙...咩黎??以為自己好勁??想笑大人把口咩??大團打大團你先好post出黎啦...1個80lv打10個60lv都得啦...
回復 支持 反對

其他人就算on左咁又點...你個團咩料係人都知啦

扮咩勁團~~~你地又要開post又要型又要串人地
預左俾人凸架啦~~~

仲有你唔好以為你個團好勁....最醒咪同不破共濟企埋一齊@_@
之前仲有魔塚鳳舞...唔見你地開post話打交影相既@@

單機團一個....收檔啦=3="
回復 支持 反對

我估你可能係我地打個既團 最好你開你團名出黎 睇下你個團係米勁團先 仲有10幾條友係我地個時d人岩岩一齊玩濮1影既 其他人未on 仲有我地唔會無啦啦串人 係某d團比人殺左就拖馬先出世頻嘈姐 ...
~呀杰 發表於 28-8-2009 18:09

你地係唔會無啦啦串人...我知

係而家魏多人...有會撐你....咪出黎蝦新手囉

之前唔見你地蝦人既@@?

以前俾人蝦得多...而家要殺番d 60級平衡下呀=3=?
回復 支持 反對

你地係唔會無啦啦串人...我知

係而家魏多人...有會撐你....咪出黎蝦新手囉

之前唔見你地蝦人既@@?

以前俾人蝦得多...而家要殺番d 60級平衡下呀=3=? ...
kevin0220 發表於 30-8-2009 11:31

[[bao_43]] 你好呀~~~在下係新入好友營團既~~~小命不~~~呢位kevin0220哥哥~~~我地團友可能一時興奮擺相上黎者~~~你鍾意可以睇~~~唔鍾意可以摺埋[[bao_36]] 不如留個名黎大家做個朋友~~~[[bao_02]] 又或者玩番兩手呢~~~^0^"命不等緊你喔~~~~啾!!!!
回復 支持 反對

人地擺相係度share係度搵交嘈
真係無聊-.-
回復 支持 反對