打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 版主..可以del post

有冇企鵝獵人帽子-.-?我想買 同埋你出埋卡得唔得
回復 支持 反對

有冇企鵝獵人帽子-.-?我想買 同埋你出埋卡得唔得
我係邊個?﹏? 發表於 13-9-2009 07:47

冇呀><sor..
回復 支持 反對

小x劇團服(100點)=80萬 囡囡用唔用到?
你出卡 我100w收得唔得?
回復 支持 反對

算啦 佢係咁昆人既- - 之前係e到佢又話好丫 加佢msn 之後佢又話 (我出卡 你就要出150萬) ok- - 我忍你
我豪比你  之後又話實拿150萬 要比165萬  大佬你早又唔講  加價 又加價 我冇野好講囉''
回復 支持 反對

算啦 佢係咁昆人既- - 之前係e到佢又話好丫 加佢msn 之後佢又話 (我出卡 你就要出150萬) ok- - 我忍你
我豪比你  之後又話實拿150萬 要比165萬  大佬你早又唔講  加價 又加價 我冇野好講囉'' ...
9999911111 發表於 14-9-2009 11:33

你有病~?實拿150萬=165萬~我昆你~?有病~?
回復 支持 反對

你開頭又唔講 要實拿150m=165m?? 我之前同你講我得130m 你自己又話咁你賺多20m先同我講啦 e句唔撚知邊個把口講架呢??    自己唔講明要 實拿 你係到嘈春牙?? 睇黎 有病果個係你
e家果個post加左實拿 睇黎你都係前日先加架啦 嘈 知道自己講得唔清楚?? 要改?
回復 支持 反對

你開頭又唔講 要實拿150m=165m?? 我之前同你講我得130m 你自己又話咁你賺多20m先同我講啦 e句唔撚知邊個把口講架呢??    自己唔講明要 實拿 你係到嘈春牙?? 睇黎 有病果個係你
e家果個post加左實拿 睇黎你都係前日 ...
9999911111 發表於 15-9-2009 00:24

姐係你講粗口=/=你岩~
      你講粗口=/=你好有型~
      你講粗口=/=我有昆你~
我昆你d咩~?依家物品未轉手~
我昆你d咩呀~我昆左你加我msn呀~?
唔該你~要講粗口~要有型就出街型爆佢~
係論壇爆粗以為人地會驚~?呵呵^^你咪係搞笑仔囉~
回復 支持 反對

haha 我講粗口 唔係型  有時d賤人咁樣放野法 個團火 係會令有好火 同埋 講粗口 我冇話人地會驚- -?? 你心虛?
乜你覺得講粗口好型咩- -??  係咁捉我粗口既詞..   同埋咩係搞笑仔- -?? 姐係見到我個post一定會笑?? 咁都係
你個post有錯先會話我咋   由頭到尾 我係冇心搞事 只係你講得唔清楚姐  
仲有~~~ 我都唔想再同你嘈啦  如果你再係e到post 再罵番我ok'' 你慢慢罵 咪比你罵番我囉 我唔介意既
我都係想人知道 你係幾唔小心姐^.^
仲有多一件事=0= 我係15樓 用錯詞 唔係用昆 係吹水''
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

痞子妹豬光寶氣(商品冇得買)
丫豬豬光寶氣(商品冇得買)
加埋幾錢?
回復 支持 反對