打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會討論] 自立團團長"大家一齊去呀"又一無恥行為

廢柴~同我打呀~怕事呀????

唔敢同我打..你就同我收皮~
wilson0079 發表於 23-9-2009 21:50
我同你打先[[onion_10]](我唔係支持自立團)
回復 支持 反對

點解個個網址 都一樣ge
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread. ... extra=page%3D1

光線飛車 同LFO 我都比人唱 唔怕埋sd la ^_^ 我大把團員
pl400444888 發表於 2009-9-23 05:47 AM
拜託!低調點好唔好!
回復 支持 反對

CCW 想蝦我榮榮 >.<
回復 支持 反對

打雞團聲討滴立團!!
回復 支持 反對

榮榮好大火 快D係團搵個靚女出下火先啦 XD
回復 支持 反對

15# S阿斯蘭S

久不久滴下立都唔錯呀
回復 支持 反對

點解我個個都睇唔到[[onion_46]]---->指定的主題不存在或已被刪除或正在被審核,請返回。
回復 支持 反對

點解我個個都睇唔到[[onion_46]]---->指定的主題不存在或已被刪除或正在被審核,請返回。
o0龍0o 發表於 24-9-2009 19:59

版主del 哂個廢柴d post..而家無哂證據..個廢柴團長以為就咁會無事呀?

只係你團個活動3..企圖欺詐團員(玩家)..以得取利益(coins)..呢個刑事罪名..就有排同你玩..

既然係咁..我就玩能大佢..搵"商業罪案調查科"我就唔q信個版主唔囉返d post出來做證據..

唔囉出來就以"同謀"罪入能埋佢...睇佢點死..
回復 支持 反對

公會版版主大人於2009年9月23日晚上9:30-10:45此段時間..

處理討論區id"pl400444888"名為"廢post"之重要證據..將之刪除..

該名id"pl400444888"為港服sd gundam online玩家id"大家一齊去呀"

該名玩家為現在未開公會之團"自立團"團長..早前提出連串活動, 但其中"活動3"

提議該團團員可以用coins換取名為"自立團強者之信件"(由該自立團長於game內寄出),

有10封該信件便可以更名為"自立團永久榮譽強者"..

該玩家企圖欺詐團員(玩家)..以得取利益(coins)..呢個係刑事罪名..

如版主不理會此事..本人將知會"商業罪案調查科"跟進此事..
(如因此事所帶給sd gundam online,及版主之不便..本人深感抱歉..)

另如版主不提供該玩家之"廢post"出來做證據..或會以"同謀"入罪..請三思而後行.

謝謝!!
回復 支持 反對

最好笑個五月霜...同我吹呢d野....

wilson0079

你又再關閉我d post..係唔理我感受..定唔敢公開討論???

你未回答我問你d野呀~

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  
25-9-2009 00:57 五月霜

第一、關你post係因為sd版唔係拎黎咁用
第二、我翻查左你所講既主題, 回覆內容完全睇唔到有刑事成份, 純粹抱怨
第三、如果閣下真係受騙, 請主動聯絡警方, 本壇協助警方調查

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
25-9-2009 01:15 wilson0079

第1..有問題來抱怨..你地不受理..該玩家唱咁多個團你就唔理..我而家提醒其他玩家你就話唔關sd事..佢玩緊sd..就關sd事..佢係sd企圖欺詐玩家就關sd事...你唔識中文我教埋你...
第2..該玩家修改哂d內容..你就話睇唔到有刑事成份..你有無讀過法律..唔知咪亂講..
第3..我無受騙..但唔代表其他玩家無受騙..我開post..其1係希望你地正視佢個問題..其2係想提醒其他玩家..但你1次又1次關post...我個人覺得你係好似縱容緊佢囉..同輕視緊我囉..

成1點啦..我都要訓..我都唔想同你爭論...只想你地正視問題...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  
25-9-2009 10:20 五月霜

對不起, 我們只會對違反本壇規則的事情作出干預
而你被我關題的主題並非主要說明欺詐玩家的事件, 而是不滿版主
另外, 中學是沒有法律修讀, 至少我就讀的學校沒有
是律師就能夠施展魔法將內容打回原形?
若果你是好心的話, 應該勸導他們通知警方, 本論壇並不會為會員的言行負上法律責任
最後, 我從來沒在你提及前瀏覽相關主題, 根本不明白如何縱容他們

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  
25-9-2009 12:51 wilson0079

笑話..咩野道理?? 不滿版主既post..你地就可以關閉post..咁你地d權利咪仲大過d官?
我見唔到有列明唔可以不滿版主喎? 而家我就好不滿你..既工作態度..
定係你唔識睇中文? 我話過唔想係呢度同你講..要講就開post..唔敢俾其他人知道件事呀?

你係中學生就唔該你虛心學下野..我都無讀過法律..但我35歲..都知道咩野叫刑事..咩野叫企圖欺詐..呢d係好常用同好簡單既知識..

唔係話律師就可以將d內文打回原形..你地版主"應該"有呢個權利可還原個post..
唔知係你唔識?? 定係你唔知??  又或者樂古無呢個功能??

另外我曾提及到..唔知有無其他受害者..但你地係官網討論區d代表..
你地唔先知會反映事情俾9you同game one有此情況..就叫我搵警方..
咁..你地做咩野版主?? 你地作唔到主..就應該將件事知會佢地..或知會gm..
連呢d咁簡單應有既態度都無..

最後..因該玩家多數係公會區開post..其中佢個活動3(企圖欺詐玩家,從而得取利益)
都係在公會區開post..我唔知你有無去公會區睇過d post..但該玩家個名可算"臭名遠播"
10個人當中我可以話有8個都知佢d衰野..
再唔係..你可還原..9月23日晚上9:30-10:45此段時間..所del之廢post慢慢睇

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  
25-9-2009 12:58 五月霜

我們的權利只用於Nakuz, 所以閣下第一句不成立
另外, 投訴版主應該到投訴區, 這是規則
冇錯, 論壇的確冇依個復原被修改文章既功能

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  
25-9-2009 13:15 wilson0079

即係話...你地在樂古想點就點啦? 我唔想再同你爭辯...
另請你俾條line我...我搵唔到點樣去投訴區..

咁其他d野(深色字個d)..你會幫我反映俾上面知..定唔會做??? 請回覆!!!
我比較著重此點...我唔想其他玩家受害....

另外如你有時間..可到公會區..睇下個該玩家d惡行...
回復 支持 反對