打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團軍團] 蜀國六級軍團【翼勢力】招收會員和結義

打到我地企城??
好彩我以前有cap定圖姐
不過呢張影遲左
係翼輸左之後...藍戰走左..空心都好似走埋...
總之係d翼走得7788先記得影

仲有樓上話公仔作野屈人果個...
睇下張圖...睇下邊個作野作得大d
話打到我地企城wo~~
回復 支持 反對

之係你地唔比人輸?????????請問呢張野代表到d咩@@?? 放相前諗一諗先啦小朋友...funny共仔絕招又黎啦...輸左就收聲, 贏左係周圍唱人.....又學到野了
回復 支持 反對

之係你地唔比人輸?????????請問呢張野代表到d咩@@?? 放相前諗一諗先啦小朋友...funny共仔絕招又黎啦...輸左就收聲, 贏左係周圍唱人.....又學到野了
skyangle 發表於 11-11-2009 10:31

聽講好多次我地羸左都冇出頻...
但你班翼一羸一兩次就有個"蜀"表情出大頻
你又點解釋?
回復 支持 反對

蜀表情咪就係一個 "蜀" 字既意思lor...蜀 係西蜀咁解...以往三國既主城成都就係蜀....一個字可以有咩意思??
係咪你地自己又想多了...又作野??? 相呢咁???
回復 支持 反對

再提一次,如發現句子有挑釁成份..
一律禁言1個月處理,
以下的回覆作準
回復 支持 反對

我想收番個AC入共濟a.a

共濟冇野叻-,-
最勁咪打輸交跟住打下比d fd落江湖追殺令囉[[onion_48]]
呢點我好服你地咖wor

我大把口水..襯番你地個會[[onion_57]]
收我啦>︿<''
回復 支持 反對

by the way
avalon 你仲有幾多80?
點解你升得咁快咖@o@?

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
誠、–– -3 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

2個團根本都係怕輸..打機姐 都要咁真慘..
有人話個個星期 都唔見共打細力..試問一下 你地都督有無邊一次係投地連到蜀團地(唔計主城)?
次次都係連埋打魏..一心想話滅魏.其實就想呃軍設度快d升軍lv ..廢事打細力 輸左比人笑

細力次次都唔會第一個投地先  一睇就知係想等共投完 去避開佢地
講實力可能共仔係強大過細力  不過
兩個軍根本就係一樣..有咩分別?
回復 支持 反對

團收人~~ 繼續收有心玩的人喔'
回復 支持 反對

誠哥~辛苦你了=.=
D人係都要入黎搞事
支持你@@

回正題@@
收有心玩的朋友呢@@
共濟出名攪事叻@@
唔駛怕佢架XDD
打機JA@@ 想一齊玩就加入我地LA@@
想搞事既你地加入公仔LA@@

個人感受:
反正隻GAME 都變到咁,
事實真相又唔會有人去討論,
一味虛張聲勢, 無中生有 去屈人
比公仔老屈, 屈完又話埋人扮可憐
食住個勢上, 大佬, 打機JE,
人地都係一個人, 普通女仔一個JA
專重下人LA
MAKE NOISE 唔係咁MAKE掛??
人身攻擊人地都督 好威?
成班男人恰一個女人, 重光明正大,
共濟, 唔比個服字你都唔得LA..打機要有打機品....
-完-
回復 支持 反對