樓主: darkgoldgod
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [韓服]香港公會ElsKnight因韓鎖ip而關閉

較早前,有人已經很囂張地在msn說."我要韓服更新檔",因本人不喜歡在msn中打中文字,所以我就打英文.該名人仕便立刻說:"唔好同我講英文",因當時是副會長負責處理account,副會長私底下跟我說:" I think he is very imp ...
darkgoldgod 發表於 3-1-2010 20:49

其實打中文比較好吧
畢竟中文係中國母語
加上香港英文水平都較...........
香港喲人都大多唔中意睇英文的了
之前你打果段野我都沒一個字睇得明wwwww
回復 支持 反對

我都識睇一半一半xD
回復 支持 反對

我不是不打中文,如果有人同你講,唔好同我說英文,你會點諗? 如果佢講,可唔可以打中文?禮貌上前者好還是後者?
回復 支持 反對

係韓服到勁多韓文彈出黎@@睇到眼都花
團長加番我唔該-.-[[onion_54]] 我叫kkw10
回復 支持 反對

Elsforce公會的成員 或其他有心人
可以給我一組韓國 監護人名同身份證嗎?(一對相應的)
我都只能pass兒童(14歲以下的)那部份
但已經試了許久,都無辦法pass監護人那部份
其他人都說要使用相應的一組名同身份證才能成功的
查看已前的韓服艾爾之光申請教學後,都無辦法順利申請,,,,
如果可以的話,,,希望樂古一眾的有心人可以pm我或者回復一下....謝謝

另外,監護人姓名及身份證方面,我都一直在google找,,已經成功了兩次,但都是20歲以下的...:Q
所以都不成功,,我一直努力在找,但都是失敗,還有,主程式好像都要登入韓網以後才能進行下載,,
希望各位大大及Elsforce的會長及副會長能幫忙一下,,,感謝萬分.........

還有 Elsforce公會的會長 我加了你的msn....可以的話,上線一下,在msn幫我或教我一下,,謝謝你們....
                                                                                                     希望加入Elsforce的準玩家
回復 支持 反對

60# dex111
點解我會咁架  囧
使吾使話要用d程式轉ip..因為我都只係轉左個語言=_=
基本上除左入少少少量既人既副本吾lag之外..大部份都會laglag地...
電腦太肺.__.
回復 支持 反對

唉..點解韓服會咁好架..
頭番hk既就..[[onion_16]]
回復 支持 反對

韓服不嬲好嫁喇- -...
回復 支持 反對

會長- -"
我依兩星期考試. 未必ON到- -
知會你一聲先....請見諒..
考完試得閒帶下我升. THX...
By:ZwA
回復 支持 反對

ok la-.-,我都冇時間
回復 支持 反對