查看: 5950|回復: 38
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 霸道之劍爆+del ac多個月後未能實現承諾升回ac

本人是☆春風﹏化雨↗, 相信舊玩家很多都會認識我
多個月前, 即11月, 霸道之劍 不但爆了我ac, 還要del了我整個角色, 甚至無情冷血變態地拍了爆ac+del ac全過程
後來經溝通, 霸道之劍 承諾於三個月後升回同等lv的ac, 並交還所有時裝, 裝備, 武器, 點品等所有財物
本人亦十分諒解地給了他機會, 未有即時報警

屈指一算, 事件發生已過了3個月以上, 5個月都有!!
還是請各位看看實圖吧

當事人一直否認自己曾del過我ac, 推說是他朋友del的, 可知情的人應知道他的澄清信含有多處矛盾疑點, 最後本人某日潛入他常玩的網上遊戲yoho夢境的房間裹, 終於cap到他承認自己del ac的圖

多個月後, 我重新登入ac查看進度, 現時新ac的情況, 唔有98lv

再看我的舊有春風化雨ac, 最新洗技時間是94lv

最後一次影的相

還是看del ac的全過程最實際吧
http://www.youtube.com/watch?v=6hcu6LHLLYM

我也不差在做多次好心, 我會再等1個月, 然後就真的行動了, 我不是說什麼記仇報復什麼的, 但是就曼討厭人做錯事死都不肯認, 承諾過的事當沒件事, 做人的原則在哪??
回復

唔提起都差d唔記得左~
回復 支持 反對

唔提起都差d唔記得左~
花倫同學 發表於 13-4-2010 02:04

系囉-.-
回復 支持 反對

-   w   -佢終於認左~
回復 支持 反對

哈哈, 順帶一提, 有睇過片既人都知佢話我點點點玩弄人感情, 但事後佢經常係msn度搵我成日係到問我仲鐘唔鐘意佢, 想同返我一齊果d, 皆因我一定唔會再回應佢d咩野, 某日佢又話其實一直冇鐘意過我, 話我呢唔應佢真係好鬼黑人憎wo, 呢d人值唔值得我去理會先~___~
不過算=]如果佢升返隻ac我話知佢120lv, 我一定會重新玩返彩虹gaT^T唉....
回復 支持 反對

慘/3\咁瑤你係吾係吾再玩彩島啦/v\
p.s)) 我係冰,你仲記吾記得我/v\
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

估唔到佢既所謂承諾達成最後冇兌現到-.- 呢d人果然唔應該比機會佢
回復 支持 反對

春雨你記唔記得我=.=
回復 支持 反對

唔好理佢喇,比機會比佢唔要,呢種人死性不改-,-
012pandA 發表於 13-4-2010 18:01

腦中閃過
人天生都不可以愛死身邊的一個
回復 支持 反對