打印 上一主題 下一主題
收起左側

(急) cm plx.

關閉 [複製鏈接]
可能小妹妹妳貴人善忙啦!
我之前都有問過妳九方嘅嘢同話過妳知我無得打中文的。(妳睇到,可以於心打嗰啲香 ...
hyuuga 發表於 8-5-2010 00:25

=.=隔左咁耐鬼記得.而且你之前都有打中文既
    買左幾錢呀? 我驚我個KEY做多左3次冇得再用=.=
    你應該去第2度 eg MSN問下人=_=
回復 支持 反對

我都唔知究竟係我好記性,抑或係時下嘅人越嚟越無記性。
我識嘅人,包括公司嘅同事,好多嘢都係唔記得或者好模糊。
都唔知係忙,壓力大,定係唔上心了!

我 friend 話二百幾。
個幾係幾多真係唔知了!佢都無收我錢。

妳嗰個都係正版架?
點會無得用?

少網上同人傾偈,所以無試。
回復 支持 反對

我都唔知究竟係我好記性,抑或係時下嘅人越嚟越無記性。
我識嘅人,包括公司嘅同事,好多嘢都係唔記得或者 ...
hyuuga 發表於 8-5-2010 21:59

=.=唔係..只係唔太重要既野唔會咁上心
其實睇下要記d咩咖姐..學業方面我唔會咁-_-

ic...我個個係正版黎
正版佢會比3次機會你入落部機度
1次呢部機;1次呀媽部notebook
最近我部機無啦啦short左..放要我重新打多次個key=.=
不過重新開機之後又冇再問..但我驚嘛-_-
冇得打中文會想死xdddd

你唔用msn的?
回復 支持 反對

我唔會話特登去記,不過發生過啲咩嘢大多數都會記得。

正確嚟講,一份 software 只係 for 一部機的。
我阿哥正想試下 install 埋入佢部機。原本諗緊得唔得,小妹妹妳正好解答咗。
我睇到佢份說明書話做完三次之後,要call 佢地同加錢先可以再用。

基本上唔用囉!

發現"(口架)"哩個字有得打,不過出唔到,會變成以下咁:
回復 支持 反對

我唔會話特登去記,不過發生過啲咩嘢大多數都會記得。

正確嚟講,一份 software 只係 for 一部機的。
我阿 ...
hyuuga 發表於 9-5-2010 00:34

=.=但會唔會記得有個識打中文既人會無啦啦打唔到中文既原因呢?
    下-.-3次機會嘛囧...
    原來你都有呀哥既)0(....
    唔係掛=.=比幾錢先? 我之前sd過email..佢比多次機會我唔洗錢xd

下-0-好少人唔用msn咖喎..書蟲嗎xd?

又係wor= =我都打出..
回復 支持 反對

好難講,我好可能會記得都未定。
所有電腦嘅正版 software 都係一份一部機,容許 backup 一份以防唔見。
有兄第姐妹好奇嗎?
幾錢無留意,不過佢收唔收妳錢,好睇嗰個人好唔好人同當時佢心情的。

大把人唔用或少用啦!
喺咁打字好好玩咩?有咩電話講好過。
變成只能以電腦同人 chat 嘅反而唔好,一般係現實生活都係同人溝通有問題。
唔用就係書蟲?咩 logic 嚟?

妳都係?
咁唔關我部機事, very good。
回復 支持 反對

好難講,我好可能會記得都未定。
所有電腦嘅正版 software 都係一份一部機,容許 backup 一份以防唔見。
有 ...
hyuuga 發表於 9-5-2010 21:06

=.=可能=/=100%記得.
    你話唔記得就唔上心咁你都係姐囧
    =.=下...microsoft office都係3次啦
    我冇話好奇囉-_-...
    no..因為係我部機無啦啦出左事..佢要我重新申請過先咁
    我諗住呃多次佢就冇應我xdddd

少用就有=.=完全冇ac就少
    咁你家陣都打緊字啦=.=電話費貴.尤其長途
    你講得岩-0-; 我就係呢種人a3a
    =.=對我黎講.只有書蟲/原始人先唔用
回復 支持 反對

比多數人易囉!

MSN 就會係咁即時或接近即時對答,打多好多字同用多好多時間吧?
長途電話依家其實幾平,不過無乜人會無啦啦打長途電話搵人傾偈就真。

咁妳要修改下個腦內嘅定義啦!
回復 支持 反對

比多數人易囉!

MSN 就會係咁即時或接近即時對答,打多好多字同用多好多時間吧?
長途電話依家其實幾平, ...
hyuuga 發表於 10-5-2010 01:37

我唔明咩比多數人易-.-
    其實打字速度可以練咖姐..
    有時MSN可以講D平時唔會講既野
    長途其實都用SKYPE-.-但我呢邊LOCAL電話都好X貴
    每個人對某一樣事物既定義都唔同. 改左我一個都統一唔到所有人啦
回復 支持 反對

容易記住 D 嘅咁姐!

再快咪又係要打!

妳係想講網上講乜都敢?
我同我識嘅人都無哩個問題,有咩都唔怕講,只有極少數平時同人溝通唔係咁好嘅人,先至會咁吧!
我記得小妹妹妳話過妳就係類似咁呢!
大概現今城市嘅人會特別多咁吧!
哩個 case 唔應該話係對佢嘅定義,而係哩個觀念本身就係錯嘅!唔係話妳改左其他人會跟住改而統一,只係明知唔正確,所以改正係最好嘅處理手法。
雖然我咁講,不過我知妳哩個年齡層至到二十出頭,除非係思想成熟,否則都係就算知都懶理。

用電話咭啦!我用嗰隻廿蚊有成千幾二千分鐘,接收又唔錯,幾好架!
US 同 Canada 打返香港我記得差唔多一樣價錢的。
回復 支持 反對