查看: 10172|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[投訴] 佢講粗口>< 我好驚驚

頭像被屏蔽
回復

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我而家驚到唔識補呀
呀文2008 發表於 27-6-2010 20:25

- -
已封
但請補上表格
回復 支持 反對

RZero 在線嗎 ? 可否解封番我

我被冤枉嫁

張圖是用photoshop修改過

當時我只係有打過話, """"版主叫你地開兵堡""""
因為日前我見 有一則 "進化論場 "拉人廣告 ,寫住"答應板主來訓練你們"
我見依種賣廣告既方式, 好有吸引力
所以我就"抄左橋"
當我拉人既時候會打""""版主叫你地開兵堡"""" , """""板主開場""""來訓練你們
我就無打過圖裡面既廣告字眼

加上如果要用軟件修改 "白底黑字" , 是十分簡單 .

我根本就無打過圖裡面既廣告字眼
可否解封番我?
回復 支持 反對

已驗
圖片為偽造...
("吊"字跟第一個"你"字中間空位異常)

提醒一下aplle, 別擅用版主之名
至於會員"呀文2008"
扣100樂點重罰
回復 支持 反對

多謝你

好, 我唔會再用版主之名拉人 ^^
同埋,我想問 個拉人ip 寫 "         1           ”, 用黎引人注意, 會唔會被投訴

仲有兩點

第一,

因為依張圖改得馬虎 , 所以真相好快查出 ,
但如果下次又有人post 出一張 "專業無瑕疵" 的 "經修改圖片" 來冤枉人,
不知你地又會點樣處理了 .
總之 , 希望無人再好似今次咁無辜受罪

第二 ,

我有d黑心
如果只扣100樂點, 但未封佢拉人 , 我覺得唔夠公正
希望版主會封左 會員"呀文2008" 在拉人網頁的權利, 唔比佢post 拉人廣告
原因有2個,
1 , 佢要做依張假圖, 佢自己一定要影兩張相, 首先影左有我拉人post既原圖,
     然後佢自己在拉人網打左果d"字眼"並送出 ,再影一張相 ,
     之後用軟件做修改 (剪下 and 貼上) (留意灰底黑字 )
-----------------------------------------------
     換句話, 真相係佢自己"講粗口"
     # 我果時都係度拉近人, 我同時可以睇到佢既post ,我係人證
         當時我呼籲其他人開兵堡 :"""版主叫你地開兵堡""""(sorry各版主,我自以為自己取巧)
          係網頁度我睇到有一個post好似我果個好相似,
            又係打住"版主什麼什麼" , 細睇後發覺佢係用粗口鬧版主
              之後有人開兵堡, 我就去了, 並無再理會依件究
        佢之後應該好心急地做左一d手腳 , 並來依度投訴我
-----------------------------------------------
     所以應該封埋佢 , 至少封一段時間

2 , 我之前未知比封左, 當我上番去拉人網, 網頁竟然一片粉籃色, 並彈出一句"你己被封"
     我睇到之後好唔開心,
     希望佢同樣接受番應有的基本懲罰

投訴人 (會員名稱):aplle
投訴對象 (會員名稱): 呀文2008
投訴對象 IP Address : 圖中顯示 > 61.18.120.124
控罪 : 拉人網 用 不當字眼
(前因後果): 真相不明
罪証 (圖片): 佢自己post既圖
其他意見 (如有): 封佢一段時間
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

多謝你

好, 我唔會再用版主之名拉人 ^^
同埋,我想問 個拉人ip 寫 "         1           ”, 用黎引人注 ...
aplle 發表於 27-6-2010 23:12

應該唔會
用"1"黎吸引人問題唔太大

另外
本人認為-100樂點已足夠
畢竟未收到其他玩家在遊戲中對他的投訴
若他再犯則會封鎖其對戰區使用權處置
回復 支持 反對

佢話佢無改禾, 咁邊個改
回復 支持 反對