樓主: cindywongkakay
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[投訴] 投訴 玩家 一條 趁其他玩家不為意開秘技

哈 我用bug map? 拎證據啊~ 拎張相出黎話我有用到囉
回復 支持 反對

哈 我用bug map? 拎證據啊~ 拎張相出黎話我有用到囉
一條 發表於 16-10-2010 14:23

你有冇d新意架
回復 支持 反對

平心而論, 呢個投訴區制度跟住唔健全
要投訴既人, o係好難先會申訴成功既情況下,
往往得返黎既feedback係因為 "證據不足" 而黎既一肚氣
仲要俾人扣分
被投訴既, 往往瀟遙法外
做到咁不如乾脆執左佢反而冇咁嬲
回復 支持 反對

平心而論, 呢個投訴區制度跟住唔健全
要投訴既人, o係好難先會申訴成功既情況下,
往往得返黎既feedback係因 ...
SaM頭 發表於 1-1-2011 18:37

我今次第一次投訴完之後,完全體會到呢種感受…
本來我都無咩所謂,只係想幫忙執法人員,維持樂古既秩序…
我根據要求,用了整小時的時間(我對電腦不太在行)去cap 圖,所要求的資料都有了,被投訴人不願答辯,最後要求我提供人證…如果需要人證,為甚麼不在投訴要求內加上?
那麼我當時就一直留下至完場,請其他人作證也可以。
其實那個人的行為,當時不開心,過一會也可以淡化,但花了時間投訴,卻因為這樣,投訴不成,更反而歸類於投訴不成立,活像我在亂投訴人。
心裡的確有點不是味兒…
再回想一次,當真遇上不平事,投訴成功機會微乎其微…
那麼,犯事的人只會變本加厲。
可否加入一些元素如會員資歷?新會員需要更多證據等等。
唉…執法人也有他們的難處,如何取捨?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

大家有任何意見請到此
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
另外兵堡高手先生
本人且看閣下此分身尚未犯意才沒有把閣下禁言
本人希望閣下可以多作有建設性的留言
而不是帶有惡意的對本區作出攻擊
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

RZero 你成日兵堡高手兵堡高手
你不如做多o的建設性既野啦
人地新帳號又話兵堡高手
投訴管理員處事又係話兵 ...
兔年快樂 發表於 5-2-2011 21:30

反應這麼大幹嘛?
只是在提醒一些滋事分子注意一下
難不成這樣不會提升對戰區整體質素?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對