查看: 14182|回復: 9
收起左側

領cb 帳號會員注意!

領cb 帳號會員注意!嚴禁洗版!請post有意義的主題帖或回復!否則取消領cb 帳號資格!
主題內容例如: 發問、討論、感想、投票、開公會
回復

我利個算吾算有意義的回復?
回復 支持 反對

請問cb 帳號,壓力測試帳號是否不一樣的.甘而家 去邊令cb acc??
回復 支持 反對

回上.
依家係精英CB 好似姐係叫CCB. CCB通常都係玩完會刪左個檔案 係公測玩唔返 只係比你試下玩既姐
而CB AC呢,我諗應該完左依次CCB 等1段時間 會係 (爛橙)個官網到 申請.
回復 支持 反對

狩神伝 壓力測試帳號 派哂喇?
回復 支持 反對

壓力測試在29/4= =
回復 支持 反對

我希望可以玩這個我認為超好玩的遊戲,在我看這個遊戲的影片已想玩了。我想知個game幾時派cb ac
回復 支持 反對

本人有意長玩狩神傳,本人打算開公會  公會會網和論壇已經建設中,希望能領到cb帳號吧
回復 支持 反對

小弟都想玩這遊戲, 壓測果陣已經有玩, 發覺幾過癮, 畫面幾好
我已經叫哂我本來玩緊遊戲果班癲佬黎玩, 就係等佢CB開!!
大大可以既話, 麻煩你俾個CB號黎玩玩! 萬分感謝!
回復 支持 反對

主要問還有沒有cb acc可以派俾小弟玩 因為一開始重諗住壓測果個acc而家係可以用黎直接用番 封測..所以一直開一開cut線.. 現在看了此post 才知是另一acc.希望可以獲得分發一個..謝謝
回復 支持 反對