打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 樂古送!《天龍八部2》玉璽卡!〔派發中〕

參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡!ID:3F2E7F9F,原因:想有心機會繼續玩隻game落去

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
ivan_bb + 5

查看全部評分

回復 支持 反對

nakuz id:kalob
原因:去過最小10間7仔/0k都冇10蚊包..今日見到有活動..希望中同支持下!thz

評分

ivan_bb + 5

查看全部評分

回復 支持 反對

要回哂3次?
回復 支持 反對

參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡!附上 nakuz id:我要賣野
作為天龍新人,我十分需要這張卡,我在市面到處都找不到玉璽卡,希望你會給我,我很支持樂古的!經常發言,而且推薦朋友使用樂古~
而且我經常瀏覽樂古活動,所以得知今次活動,便立即叫齊班fd參加!

評分

ivan_bb + 5

查看全部評分

回復 支持 反對

參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡!【樂古名:★淚痕〃賢☆】
想要玉璽卡原因:鐘意玩天龍+nakuz好用,去極7-11都搵唔到玉璽卡,希望抽得中

評分

ivan_bb + 5

查看全部評分

回復 支持 反對

參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡! nakuz id:光頭佬
點解想要玉璽卡??
因為玉璽卡好有用,每升5lv就有野送,可以幫助新手一直玩到成為高手,
我去過好多地方都搵唔到,打算放棄之時,竟然係nakuz呢到見到,
機不可失,好彩平時都成日上開nakuz睇post先會見到,希望抽得中啦!

評分

ivan_bb + 5

查看全部評分

回復 支持 反對

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
回復 支持 反對

參加「樂古」論壇活動送!《天龍八部2》玉璽卡!
樂古id:sacps053007
因為我係好多地方都搵唔到佢

評分

ivan_bb + 5

查看全部評分

回復 支持 反對

參加樂古送!《天龍八部2》玉璽卡!樂古名:qq360
想要玉璽卡原因:因為張卡真係好小貨買唔到, 去左好多間仔到無,又怕用元寶買比人昆...

評分

ivan_bb + 5

查看全部評分

回復 支持 反對

希望中我啦~
回復 支持 反對