打印 上一主題 下一主題
收起左側

=====綜合運動簽到簿=====

msn: liustars@hotmail.com
鍾意球隊: 曼聯
鍾意球星: 小豆, 朗尼

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
H20_希古恩 + 5 自我介紹

查看全部評分

回復 支持 反對

msn: alanyeung1639@hotmail.com
喜愛球隊: 曼聯
喜愛球員: 阿倫史密夫 奧斯爾 雲佩斯 沙基利

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

msn:kinhitker1998@hotmail.com
喜愛球隊: 皇馬
喜愛球員:賓C馬

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

msn:uaremad@live.hk
喜愛球隊: 曼聯
喜愛球員:ronney nani

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

嘛…

msn:kcleung5497@hotmail.com(不常在線)

喜愛球隊:巴塞隆拿,阿仙奴,車路士,利物浦(頹勢持續的話將除名)

喜愛球星:巴塞:美斯,法比加斯,山齊士,恩尼斯達。
     阿記:雲佩斯,禾確特,亨利
     車仔:費蘭度托利斯,杜奧巴,馬達,林柏特,泰利,艾殊利高爾,施治
     利記:謝拉特,比拿美

踢開的位置:右閘

評分

H20_希古恩 + 5 自我介紹 都幾花心架wo,鍾意咁多球星0.0 ...

查看全部評分

回復 支持 反對

MSN vincentkahou@hotmail.com
喜愛球隊:皇家馬德里
喜愛球員 卡斯拿斯 卡卡 c朗

評分

我思故我在 + 5 自我介紹

查看全部評分

回復 支持 反對

msn:kclamtmy@hotmail.com
喜愛球隊: 皇馬,愛華頓
喜愛球員:Fellaini,c朗
踢防中

評分

參與人數 1樂點 +30 收起 理由
H20_希古恩 + 30

查看全部評分

回復 支持 反對

樂古名:呀楊
年齡:18
運動員:Miguel Cotto & Floyd Mayweather

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

樂古名:~香B~
年齡:18
喜愛球員/運動員:美斯
喜愛球隊:巴賽
自我介紹大約20字) HELLO..雖然平時無咩運動..但都喜歡睇波

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

樂古名:暴走可樂
年齡:19
喜愛球員/運動員eBron James
喜愛球隊:Miami Heat
自我介紹大約20字)睇波不打波,鍾意睇NBA但係唔鍾意打籃球

評分

一人力 + 30

查看全部評分

回復 支持 反對