查看: 3449|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

買咩槍好? 急急地-.-

Galil MAR  SG556 Uzi FN HK AK74 mp5 mp7 awm 果D等等邊枝好用?
如果可以, 請每個種類講1-2把 thx!!   (點槍都可以講下邊支好thx^^)

如題仲會唔會有D咩易上手, 又勁之選?  感謝大大教路
回復

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

SG556 易上手 能力好 game錢槍
回復 支持 反對

RE: 買咩槍好? 急急地-.-

Galil MAR  SG556 Uzi FN HK AK74 mp5 mp7 awm 果D等等邊枝好用?
如果可以, 請每個種類講1-2把 thx!!   ( ...
david519 發表於 25-7-2011 22:43

Galil MAR 打人=人地盡心變大
              打c =雙倍傷害

cr-21      打c =雙倍傷害
              Ecro RMK
回復 支持 反對

咁狙槍呢?最好有步槍...姐係奪命藝狼果把...果類
回復 支持 反對

E幣狙槍最好係FR-F2
e幣狙槍一槍死既機率最高
夠準  好多勁人都用
回復 支持 反對

偵查: KSV , galil mar
步槍: SG556 , HK416
狙擊: FR-F2 , AWM
回復 支持 反對

偵查: KSV , galil mar
步槍: SG556 , HK416
狙擊: FR-F2 , AWM
winky6212 發表於 27-7-2011 14:02

咁 Galil MAR 同 KSV邊把好?
我知ksv要改槍先勁而MAR冇得改...槍有得改我一定改但問題係幾時夠期...我怕改左又過期就大鑊..又要俾多次錢-.-
我知galil mar高攻但好嘈好光, ksv係依方面就好D
回復 支持 反對

跟住我又會選埋fr-f2同(sg556/hk416邊把好?)
回復 支持 反對

咁 Galil MAR 同 KSV邊把好?
我知ksv要改槍先勁而MAR冇得改...槍有得改我一定改但問題係幾時夠期...我怕改 ...
david519 發表於 27-7-2011 05:32 PM

我會揀KSV,因為ok穩,而且彈道易抓,絕對適合新手用,我偵查兵第1把買既槍就係KSV :victory:
回復 支持 反對