查看: 74663|回復: 180
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[成員招募] [列入黑名單](〃^∇^)★ScorPion☆(ゝ∀・)招生~

關閉 [複製鏈接]

ゝ∀・  ScorPion〃^∇^

新招4人小組加盟!!

本會主打會戰.不太愛好會戰的您,這個會不太適合您了>.<(本會已和betray結成同盟.)

公會守則:
1.要跟團員和睦共處
2.不得與團員發生罵戰
3.會長/副會長有權踢出不守規則的團員出會
-------------------------------------------------------

入會準則: (ScorPion公會會員守則會在skype中 私人send比會員)
基本條件:
1.要有一定實力
2.有品
3.如有一段時間不能上線,請通知會長/副會長
4.最好有Skype(線上通訊設備)
   http://www.skype.com
5.最少要有4部公會戰機(各等級一部.機體等級要OC1或以上)
會長Skype:himhim2565
副會長Skype:rogerchan432
副會長MSN:rogerchan432@hotmail.com
公會連接:http://gdclan.hk.9you.com/1-scorpion
考試:
本公會的入會考試將會分為2個部分,會戰機,街場
在第1場的考試當中, 考生必須使用和考官同樣的公會機體, 使用1,2,3 武器, 而地圖將會設定為公會戰圖
第2場街場考試會在其他房間進行, 考生可以自由選擇機體

Part 1- 會戰機 1,2,3 武
Part 2- 街場進行比賽數場

☆(ゝ∀・)**所有考試完成後考官會即場告知考生合格與否**☆(ゝ∀・)
☆(ゝ∀・)**如考試不合格者想重考, 可以在10天後再申請考試**☆(ゝ∀・)

公會戰暫時戰績:422勝251敗(62%)

回復

留位~

回復 支持 反對

垃圾 拎以前個會黎刷戰埸 邀極都唔接
回復 支持 反對

你們「勝率」真高, 敢跟我們長打嗎?
回復 支持 反對

垃圾 拎以前個會黎刷戰埸 邀極都唔接
ni132465 發表於 14-8-2011 21:05

第一.十幾場我地同DELTA打,贏晒,佢地用膠陣,我地全部人用SKYPE,一路傾一路打
另外,有場我地贏左NAZI,同埋仲有場係SMS....你可以唔信,一陣上到公會網,我CAP番張圖比你地睇
再係唔信,你咪問下漆黑天使呀...H仔呀果D lol
再唔係,一陣雙經完再同我地打lol,當交流下
贏到NAZI同SMS都係廢???咁我真係冇野講了
回復 支持 反對

你們「勝率」真高, 敢跟我們長打嗎?
2002 發表於 14-8-2011 21:07

好呀~_~
回復 支持 反對

好呀~_~
rogerchan432 發表於 14-8-2011 21:09

nazi sms 又如何, 勝一場禾青也割得太乾淨了吧?
回復 支持 反對

第一.十幾場我地同DELTA打,贏晒,佢地用膠陣,我地全部人用SKYPE,一路傾一路打
另外,有場我地贏左NAZI,同埋 ...
rogerchan432 發表於 14-8-2011 21:08

nazi唔廢?係你先講得出 sms都還可以 起碼會接
DELTA 呢個先係問題 呢隊野好似專門俾你地刷咁 其他隊又唔接
好難相信你地唔係夾埋 另外 我同你打冇所謂 只不過由DELTA個陣開始邀極你都唔接
回復 支持 反對

別拒接, 我是拾義少
回復 支持 反對

回復 1# rogerchan432

nazi招你長打(:
回復 支持 反對