打印 上一主題 下一主題
收起左側

投訴CSO版主

關閉 [複製鏈接]
我真係睇唔到你篇野研究緊d咩... 唔係話我幫版主
我一直都冇主張叫人封你個帖...

但我真係唔明研 ...
滿天星 發表於 29-10-2012 21:47

【若然你不明白﹏你可以選擇沉默觀看他人討論﹏我無必要每人都各自回答一次】
【再者﹏你針對的問題是事還是人只有你知道﹏】
【有心研究無限歡迎﹏存心吵架只能無視】
回復 支持 反對

【若然你不明白﹏你可以選擇沉默觀看他人討論﹏我無必要每人都各自回答一次】
【再者﹏你針對的問題 ...
Dicky凸 發表於 29-10-2012 21:53

你咁講係唔係姐係代表...你發表e篇野
係想引起大家既討論
之後再根據返D會員既留言
作出研究?
如果係咁我覺得都幾有意思
不過如果係咁既話 希望到最後真係有結論出到黎啦
回復 支持 反對

(1)封貼係版主有的權力,有需要時可按版主判斷而作出封貼。
(2)帖都開番,你仲想版主點?
(3)我岩岩同人講左訓覺,但我又收到call起身處理你既投訴,我係咪要出全壇公告通知你?
(4)請問你俾左幾多人工CSO版主?
(5)其實你想投訴什麼?

CSO版主可以暫時毋須回覆此帖

遊客,本帖隱藏的內容需要積分高於 99999999 才可瀏覽,您當前積分為 0
回復 支持 反對

(1)封貼係版主有的權力,有需要時可按版主判斷而作出封貼。
(2)帖都開番,你仲想版主點?
(3)我岩岩 ...
Ron 發表於 30-10-2012 01:56

(1)我明白版主有封貼權力﹏但最少要有一個合理的理由﹏不明白題目可以問樓主﹏單單文不對題就封貼﹏
跟香港當權者有什麼分別?國有國法﹏版有版規﹏我會遵守﹏但不合理的﹏我只會建議﹏

(2)要重開貼﹏就要修改至版主(滿意)為止﹏你明白當中含意嗎?﹏
我們不停修改﹏不停信息中私密版主﹏最後才解封﹏
解封原因不是貼內容改變﹏而是版主受不了才解封的﹏

新手勿電 29-10-2012 01:56 NEW
我開都得
不過如果再有會員向我投訴
我會再封帖
ok?
轉發

新手勿電 29-10-2012 01:57 NEW
樂古係已會員為本
好多會員話唔得既野
我地做版主都無可能比佢存在

請問有幾多會員話討厭此貼??
才22樓就被封﹏數十分鐘時間
你確認絕大部份會員5LIKE?
還是只有單單個人直覺5LIKE~
【當初版主提出需要休息﹏不再接收樓主申訴】
【數十分鐘後說收到他人投訴﹏起床處理】
【這跟當權者選擇性執法有何分別?】
【你要保護誰我不管﹏你也不用說服我】
【你只要說服自己良心﹏安心即可】

(3)+(4)+(5)
【我深知版主只是義務性質﹏但我希望版主含有誠信人格】
【假若﹏<比喻是<有人隨意評論你個人價值~IQ.EQ﹏你開心否?】
【24小時後管理員出現﹏我清楚也明白當權者立場】
【我投訴內容很清晰在上面列出】
【既然時不與我﹏我隱世待居算了】

研究=research
在研究當中,請問有沒有:
(1) literature review?
(2) data analysis?
(3) qualitative research or quantitative research?
如果你都未有幾呢幾項,無論你點做都不是研究。
回復 支持 反對

如投訴人有其他投訴,可再發帖

投訴結束
回復 支持 反對