打印 上一主題 下一主題
收起左側

[REFLEC BEAT] colette 第三山脈新增!!!(3首Lv10+新曲) + 隱藏山脈「伝説の山」

就是這位B星FAFA AAA+ valanga了,btw smartgame應該只是他在附近上班吧,多數5點多打幾場就走了。 ...
vinux 發表於 21-2-2013 07:28

FAFA算係好有名...雖然我最近先知道呢位玩家的存在...orz

=================================

伝說の山驚人的路程~~~~~

另外首Vairocana...狀態好番d都唔係推到好多分

回復 支持 反對

他剛剛又把double impact和vairocana刷上AAA+了!!
回復 支持 反對

回復 12# vinux

Errr
今日我咁岩有去Smartgame,,離遠見到佢用手機係Rb前面影相
相信就係樓上所講既事吧..
btw樓上應該係FAFA既朋友定係佢既支持者?
睇起上黎你都幾用心Post佢既分數上黎呢@@

另外,Smartgame兩部Jubeat調位了
唔知係幾時調的,,
放左去一個小弟認為好唔掂既地方..
個人不建議各位去個邊玩
而且左機9號制壞了
所以呢..
回復 支持 反對

網上有他的分表可以看LOL   自己又打不到太高成績,想看看在港有沒人能上手這幾首新歌,畢竟感覺上新歌除了wonder walker都好像比較難。
回復 支持 反對

今日終於解禁到雪崩....就算聽過好幾次,連譜面都有見過
玩上手都係好難

回復 支持 反對

DJ TOTTO:DJ YOSHITAKA口中「期待的新人」

==================================
點解成日形住形住Spring會有Sakura Luminance?
回復 支持 反對

因為一說起Spring就會想到櫻花
回復 支持 反對

無聊地作出咁多首新曲所需的技術呢....

WONDER WALKER: 掌握rhythm...其餘皆無

DOUBLE IMPACT: 眼力+反應力,對應大量高速トリル

Vairocana: 手速,對應縱連、亂打的能力

Valanga: 譜面認知,反應力,需要一定的接續力

所以clear的難度係.....

Valanga~Vairocana>DOUBLE IMPACT>>>>>>>>>>>>>>WONDER WALKER

Score難度係......

Vairocana~Valanga>DOUBLE IMPACT>>>WONDER WALKER
回復 支持 反對

回復 18# 六神綱

haha
睇完之後一頭霧水呢
今日都有玩Rb,不過仍然停留係LV8/9既歌吧
LV10開始感覺已經係好易死
今日打個首Wizard,,完全唔知佢做緊乜- -
回復 支持 反對

[off-topic]
無無聊聊睇下Cytus個Game Center排行榜
.......
驚見B*FAFA榜上有名!?!?
回復 支持 反對