打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] [官方]迎馬送蛇 賀年杯2014

我地TI-ESPORTS嬴唔嬴就冇所謂既,反正CSOnlineD人都咁廢
AUMEI. 發表於 25-1-2014 11:02

aumei子,咁你又唔好咁話cso既玩家,,, .\_/. 我覺得我d同伴係最勁架..
回復 支持 反對

WOW CSOnline D人廢= =又唔見你贏2012WCG既- -?
你只係香港最勁,但係你勁到咁無品,咁無人會尊重你.AUMEI
回復 支持 反對

THIS IS 13:13 黑暗天堂大王
回復 支持 反對

Ti-eSPORTS 0 : 16 UMX Gaming
笑而不語啦hahah
回復 支持 反對

回復  血映雪
    又關你事咩
無再玩CSO就死開啦NOOB TAU
CRIANETIVE 發表於 25-1-2014 11:38

原來不講規矩的還不只一個...
回復 支持 反對

回復 35# 血映雪 如果你是版主,我就十分高輿了
回復 支持 反對

我正係想睇直播渣-_-
回復 支持 反對

我地TI-ESPORTS嬴唔嬴就冇所謂既,反正CSOnlineD人都咁廢
AUMEI. 發表於 25-1-2014 11:02

請問你在Ti-esports擔任什麼職位,甚至是否Ti-esports的人?

我記得很多大團是嚴禁人身攻擊,我想ti-esport的團長不會容忍團員攻擊CSO

即使你們當年曾經代表香港參加中國WCG,亦不代表你們說CSO的人廢

老實說,如果你們有實力,早去了WCG,CPL等世界大型比賽(是的,有實力請不要來參加比賽了)

贏了一個小獎,就在說人廢,請問你們又多強?(在我的印象中,甚少有香港玩家能登上世界舞台)

總括而言,如果ti-esport默許這種人,我對這個軍團感到失望

有實力又如何?品格如此低下,別人只會對你產生厭惡或勉強屈服,並不會真正服從

我只是就事實說話,並不是幫CSO說話
回復 支持 反對

回復 28# AUMEI.

冠軍戰:Adventure A VS TOOMUCHVIDEOGAMES
    季軍戰:黑暗天堂大王 VS aEn0

where are u ?
回復 支持 反對

牛排!你實在講得太好啦= ="!
當我聽到Tiesports連小組賽都出唔到線個時,
我真係以為人地fake我..點解原來佢地連aEn0都打唔贏....
AUMEI,今時唔同往日...你咁既水準你仲可以話cso d人廢?
可惜,出唔到線已經證明你錯左啦
where the fuxk are you?
回復 支持 反對