打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 災厄全面更新問題,要鬧爆

今次多唔多BUG位
GiantStep 發表於 11-2-2014 23:51

目前發現一個BUG係打第一關中途要打隻雪王
你係見唔到隻野有血但可以打死
打死先會開門
但有個BUG係唔洗打死都過到就係引隻王去門到
佢一轉身打你會打到你上天
你彈上去道門可以CTRL卡入去
有個位岩岩好CTRL行到入去
行到上去禁唒D制重生點就會改左
所以基本上第一關可以唔洗打隻雪王
回復 支持 反對

目前發現一個BUG係打第一關中途要打隻雪王
你係見唔到隻野有血但可以打死
打死先會開門
但有個BUG係 ...
傻乂小風 發表於 12-2-2014 14:31

多謝提點
回復 支持 反對

岩岩打左第一場新場以外既災...最終的絕望..
改左後認真絕望...打第1RD哂左30分鐘先過...
雖然3條友..但係隼雷打牆都係700幾(我柯林+24攻)
第2RD隼雷冇廢到...2-3分鐘殺左隻王...係牆厚左定打BOSS先有用--
((我覺得果D裝飾好有用..槌果個係-25%爆破果D傷害..
隻王放球果時我硬食左2個都係扣左300血左右....比著以前死左..
回復 支持 反對

回復 6# lagho123

下.. 請問你引住[高手]有何用意? 乜老奉要派槍架?
回復 支持 反對

回復 14# ♂步步勇♀

冇其他用意...你都唔好諗咁多    講真.我冇話一定要派.不過只係玩得災太多
     見到好多人拎哂打王槍.都唔派...
     我每次心都係到諗...你係黎哂命定點???
     打災唔係想快完場???(升槍活動除外)
  最後一句.你唔洗太大反應...

即使你係其中一位
回復 支持 反對

等維護睇佢幾時整啦...
回復 支持 反對

回復 15# lagho123

咁人地鐘意派咪派 唔派咪唔派lo 把野係人地既 決定權梗係係人地到 人地想開心share咪派 想挑戰下自己咪唔派 派唔派關晒唔晒命乜事? 打災想洗稱先係想快d完場姐
回復 支持 反對

回復 17# ♂步步勇♀

打災想洗稱先係想快d完場姐,完全唔認同...打災洗稱唔可以約FD??去街場洗我想睇你去洗到幾時
加上唔一定每個人打災都係為左洗稱.我唔會話我係打災神手...
不過我都鐘意打災.為既係興趣.總比去屍3比人6技切槍好
想挑戰下自己為何不單人???街場你想點挑戰自己
回復 支持 反對

回復  lagho123

咁人地鐘意派咪派 唔派咪唔派lo 把野係人地既 決定權梗係係人地到 人地想開心share ...
♂步步勇♀ 發表於 12-2-2014 23:52

其實都係想開心姐,何必咁煩惱
回復 支持 反對

困難版升等級加既傷害對牆無效   而且仲減到剩番5分之1
個傷害屬性只係對怪\王有效   所以慢左好鬼多
慢都唔係問題   但打成半個鐘    最後比個齒輪\POINT卷\幾日垃圾武器你先想死好明顯想搞垮災厄
回復 支持 反對