打印 上一主題 下一主題
收起左側

新 Pure Clan "﹏Florid Forest -!"

關閉 [複製鏈接]
原帖由 燎原火 於 2006-12-7 21:06 發表
有咩怪係低lv高hp咖 = =?

好難升!

man( 2Lv、7HP)開始升得慢!

你幾多str? 50 up去打 al-karid warriors(HP 20)! 好快...不過會扣血...我會去買kebab回血
逢星期五都要補習到11Pm...

回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 2006-12-8 22:55 發表
KEBAB 太約 2GP 一個啦 .. 不過要一次一次咁 CLICK .. 好煩 ..

至於D野 .. 都係D高血低 ATT , STR , DEF 既 NOOB 黎架傘 .. 好易贏 ..

1 Gold for one kebab... 同埋果度有好多人打...有人頂之餘...d怪重生好快tim..

原帖由 燎原火 於 2006-12-8 20:05 發表

kebab HOW MUCH ?

果 d 扣得甘唔甘 ?

扣1-2 到...你str過50一定好快kill
回復 支持 反對

-..- 頭先又比ranger扣到就死
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 2006-12-9 21:11 發表
我唔知自己可以點做 .. 又再 MERCHANT 番個 SANTA !? 今日好後侮 ..

唔知自己做乜會無 LOGOUT 到 .. 明明 CLICK 左 LOGOUT .. 跟住出左街 ..

番到黎得番 ZAMMY PL8 ,, LEGS ,, KITE .. 好明顯就係期間俾D ...

-..- 上得山多終遇虎..

做乜咁唔小心呀...你點解唔將佢放係d安全地方?

By The Way , 借你ac黎craft minds...
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 2006-12-10 12:33 發表
看到=__________="不過 sister and brother 是什麼意思-.-??

佢家姐同佢細路既...Lol成家人玩RS
回復 支持 反對

原帖由 於 2006-12-10 13:46 發表

你又知??? sister 唔一定係家姐, brother 唔一定係細佬wo@@

對唔住...要修正...younger or older sister + younger or older brother
回復 支持 反對

原帖由 燎原火 於 2006-12-10 17:09 發表

你d簽名圖係邊搵咖?比個網我丫ok?

係「姊妹」同「兄弟」,稱呼而已。

你要咩簽名圖呀?

果個進度+目標百分比圖呀?

其實係你簽名個圖既網搵既...

http://www.draynor.net/dynsig/goals.php

你str pure....最少要有58先用得著

原帖由 Prince` 於 2006-12-10 15:52 發表
=_______________________=" 話時話 .. CHRIS 你 RANGE 就黎追到我-0-"

下!? 係咩... 我其實諗住用range升hp...太少hp啦

回復 支持 反對

原帖由 timmy3132 於 2006-12-10 21:48 發表

i cant use the first one>.< can any1 tell me why?

你用到啦...

原帖由 燎原火 於 2006-12-10 21:16 發表
http://www.draynor.net/dynsig/stats/noob,ff%20s%20mouse.gif 我搵唔到呢d !!!!!!!!!!

只係搵到

...你既skill lvl一定要上到hi-sroces 先用到goal bar...架...我頭先查過...
for str ,u need  lvl59
for hp, u need  lvl57
for range , u need lvl 44
for magic u need lvl 48

你想知道要幾多lvl先入到Hi sroces...你去http://hiscore.runescape.com/lang/en/aff/runescape/hiscores.ws

跟住係search by rank 下面打1,000,000...再搵返你想要知既skill...紅色high-lighted 既就係最低既入 HS要求

回復 支持 反對

原帖由 燎原火 於 2006-12-11 15:03 發表
http://www.draynor.net/dynsig/stats/rune,teagod2004.gif <----咁呢個係邊搵到 ?

你簽名唔係用緊咩-..-

呢到==>http://www.draynor.net/
回復 支持 反對

原帖由 燎原火 於 2006-12-12 10:11 發表

你又好事多為了!

PS. 我45cb啦!!!!

我47啦   sorry for train too much
回復 支持 反對