打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 分析格鬥部..

Originally posted by 巴斯光年 at 2006-5-23 23:02:

叫板主睇好啦.....加幾多分都係睇內容同比面....bao_19

吾怪得啦 我埋面既話 加幾百分喇HAHAbao_32

Originally posted by 20040220 at 2006-5-23 23:04:
我唔同意敏拳廢既諗法
因為敏拳係任game第二高回既@o@
我個敏拳96回@o@
岩岩差敏弓既回小小咁多= =
而且你到後期都係等人地清
你就自己引算數架喇= =
如果敏拳引左仲要清埋既話
你要預定一筆$$買mp水= =
...

高迴so=.=? 都係比ec 一招107 減哂你d迴-.-
吾加 吾夠攻秒人
加左冇哂迴..-.-
冇攻都要清架-.-...
你係正服升 敏拳吾清怪都比人吊死-_-(b3 停車場個d我吾知..私立 中洞 我一吾清比人diu-.-)
你玩私服既話 可能真系吾洗清既- -" OR 你仲打緊b3個d
mp水 其實買小/中 吾係好需要預錢..我買幾10幾set 都係幾m..
迴避術升爆好似扣18mp咋啵- -" 我個陣14X都有6x mp啦 敏力拳(冇加過精 or 拎精介)
點會大半..

[ Last edited by kaka199210 on 2006-5-23 at 11:10 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by 20040220 at 2006-5-23 15:04:
我唔同意敏拳廢既諗法
因為敏拳係任game第二高回既@o@
我個敏拳96回@o@
岩岩差敏弓既回小小咁多= =
而且你到後期都係等人地清
你就自己引算數架喇= =
如果敏拳引左仲要清埋既話
你要預定一筆$$買mp水= =
...

到左160之後 = =
敏拳係點都唔夠敏弓高迴避~
唔係話相差10~25
係相差80以上 = =
敏弓學爆160技
+晒所有ec野~
可以去到163迴避  = =
仲有引怪唔清怪 = =
一定被人插啦 = =
要引~個個都引得啦~
引住d怪跑黎跑去~
唔清 = = 組個齋引怪唔清既人黎做咩??

[ Last edited by MODE on 2006-5-24 at 04:41 AM ]
回復 支持 反對

正~~~~
多謝你既分析~
我唔駛盲中中咁玩~~^^
回復 支持 反對

吾加 吾夠攻秒人
加左冇哂迴..-.-
你係正服升 敏拳吾清怪都比人吊死-_-(b3 停車場個d我 ... [/quote]

你係咪真係有個14x 拳手嫁~?敏力pw加狂加埋1擊 1野147起馬1800wor-0-~秒唔到人~?唔加狂都有1500啦~仲有呀~!迴避術加爆要成3x mp嫁worbao_31bao_31

[ Last edited by 血海深仇乂黑鷹 on 2006-5-24 at 11:10 AM ]
回復 支持 反對

Originally posted by 血海深仇乂黑鷹 at 2006-5-24 19:05:
吾加 吾夠攻秒人
加左冇哂迴..-.-
你係正服升 敏拳吾清怪都比人吊死-_-(b3 停車場個d我 ...

你係咪真係有個14x 拳手嫁~?敏力pw加 ... [/quote]

哈哈 真係? 我冇14X 呀..岩岩151
敏拳pw 有1500 ? 我重琉璃+8 pw 一擊都係得1700 咁d人做咩要做力拳-0-?
咁你話佢有1500 做乜我見到拳皇f4 (十大) 拎琉璃+7 打我得1200- -pw 左bao_16
哇 咁你咪好勁
教下我玩先啦bao_32
回復 支持 反對

Originally posted by kaka199210 at 2006-5-25 02:56:

你係咪真係有個14x 拳手嫁~?敏力pw加 ...

敏拳pw 有1500 ? 我重琉璃+8 pw 一擊都係得1700 咁d人做咩要做力拳-0-?
咁你話佢有1500 做乜我見到拳皇f4 (十大) 拎 ... [/quote]

下~?乜水叫 拳皇f4呀-0-?
敏拳 加曬pw果d冇1500~?唔好講笑啦~!琴日打會戰mit 1野太極打我成16xx wor~~
個拳皇f4打你1200~?咁只有兩個可能~ 1.佢廢到嘔 2.你吹緊水~!!!
回復 支持 反對

Originally posted by A﹏A at 2006-5-26 16:17:

咁你話佢有1500 做乜我見到拳皇f4 (十大) 拎 ...

敏拳 加曬p ... [/quote]

拳皇f4都吾識-.-神田160 lv 敏力拳..一身+8 冇理由味見過..
160lv廢 我都想睇你有幾勁..泥打我..密hs2666
你咁勁泥打我囉-.- come on
秒吾到我 我吾笑- .-我都好小血..
打你1600 可能因為你低防-_- 仲有pw 吾係"加"的..一擊先係"加"
回復 支持 反對

Originally posted by kaka199210 at 2006-5-26 15:21:

敏拳 加曬p ...

拳皇f4都吾識-.-神田160 lv 敏力拳..一身+8 冇理由味見過..
秒吾到我  ... [/quote]

你唔係呀~?神田~?神田咁少人玩,玩黎托呀~?轉高立同我隻揪囉~我企定比你打1分鐘~殺唔到我最多唔笑你~~come~on~baby~仲有呀~點解1擊係加 pw唔係加呢~?仲有呀小朋友~得果151係到廿文廿武~?
回復 支持 反對

Originally posted by 血海深仇乂黑鷹 at 2006-5-27 02:27:

秒吾到我  ...

你唔係呀~?神田~?神田咁少人玩,玩黎托 ... [/quote]

神田叫小人玩- -? game書 都話 仲係神田多人過山崎 同 高立oic 如果小人玩@O@
你泥神田我都可以比你打夠三分鍾啦 哈哈
仲有 我一路分析緊1-147lv 既野  我151 冇廿文廿武 分析都廿文廿武囉 你吾係連分析同哂命都分吾到掛..聰明仔..
我次次打幾行字 你打個幾隻字- .-吾係牙化...小朋友..你"吹"到咁勁...吾通高lv過我既16x 都吾識打字?哈哈..吾會係手寫掛 @ooooo@ 先進野泥架啵
算 我吾笑你
你都係算吧啦 嘈吾完的 吾好係我面前扮勁 呃post..
回復 支持 反對

Originally posted by kaka199210 at 2006-5-27 12:58:

你唔係呀~?神田~?神田咁少人玩,玩黎托 ...

神田叫小人玩- -? game書 都話 仲係神田多人過山崎 同 高立oic 如果小人玩@O@
你泥神田我都可以比你打夠三分鍾啦 哈哈
仲有 我一路分 ... [/quote]

下~?小朋友 你明係到曬緊命wor~我好廢嫁咋~_~不過高你10lv左右啦0.0仲有呀!勁唔洗扮嫁!我係勁就勁~唔似得你咁0.0就算點扮都唔會勁bao_19bao_19呢句係契哥dup你o既bao_30bao_30
回復 支持 反對