打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 分析格鬥部..

仲有呀小朋友~~~~~~~~~你未答我點解pw唔係加呀 唔好扯開話題啦小DeeDee
回復 支持 反對

pw 係開的-.- 你吾係開p up相? 加架咩 加係咩 加一擊加迴-.-你味明呀大哥哥
我扯開-.-? 我吾想魚你咋傻西-.- 加p up  聽都味聽過
仲有你一路講緊p up-.-  咩pw? pw....password 咩-.-大哥哥
吾好引我笑啦傻仔-.-...pw...
password都吾會係加啦下化-.-password係打既  打字個打呀聰明仔-.-明味呀 智商高
話題都味清楚叫我吾好扯開話題囉傻仔-.-你知道個話題係咩味呀下下下-.-
我次次打幾百字回你打幾隻字當回左我牙-.-?
字都味識打學人扮高lv牙-.-? 我怕你真系手寫haha
下次吾好pw喇 記得power up 係p up  haha 吾笑你 你仲想嘈既可以回下我架
haha 魚下你都好 我開頭吾串你 -.-吾好當我流先得架..我都吾想笑你開頭
見你嘈得咁開心都係博我認真打字姐-.-
算啦-.-吾打咁多 吾想你回吾哂
你手寫慢d 我知既^^加油寫吧haha
回復 支持 反對

我問你點解呀!你文盲唔識字嫁~?低低能能咁 打咁多隻字有乜用? 打埋曬d無謂既野 成個傻仔咁0.0~so 7.7~~
回復 支持 反對

你連pw係乜野都唔知~?係power up簡稱pw!你少見識唔識我唔怪你 高你10級 就係 169@@?
你151 我話 "高成10級" 我160 ja  仲有呀仲有呀!
      高立校園 神田校園 山崎校園
MITSUBISHI 阿車 hauhau
曼聯 金隻 卡仔
傲穹蒼 一謙少一 神龍流星
紅狼 打我吧 一希望一
南帝 卓爺 Hei熙
江湖仇一刀了 飯煲Ex 暗月
可以啜你嗎 KEVINki 醉拳。豪鬼
馮少 波比我流 唐白虎
靖月 RUNX 鬼影
少稀 長勝莊主 極*核瑞

你搵拳皇f4個 名比我睇好冇@@?連人地係咪10大都唔知就係到吠住曬0.0 ho 7 ar><
回復 支持 反對

傻又點會西呀~?傻就傻西就西 仲有呀!你明唔明白西係乜野呀?西係1個方向 你連咁簡單既野都唔知~? ho 7 ar!!     p up?照你咁講 p up 咪姐係put up?  傻仔0.0~~~ 仲有悿呀~我唔識打字@@? 你打d錯字百出仲話我唔識打字@@? 你有病@@?傻仔^____^ 係唔 唔係吾 呀    仲好意思話人唔識打字笑q死我咩>< 仲有呀 高lv唔洗扮嫁! 好似你咁低lv扮極都唔會高嫁啦小朋友 !! 呢點最重要! 你回1次有幾百隻字? 吹水dog dog   無三不成幾呀 叻仔><
回復 支持 反對

Originally posted by kaka199210 at 2006-5-27 20:58:

你唔係呀~?神田~?神田咁少人玩,玩黎托 ...

神田叫小人玩- -? game書 都話 仲係神田多人過山崎 同 高立oic 如果小人玩@O@
你泥神田我都可以比你打夠三分鍾啦 哈哈
仲有 我一路分 ... [/quote]
game書講乜你就信乜呀,game書話敏劍最低防,力拳最高防你信唔信呀
回復 支持 反對

Originally posted by 血海深仇乂黑鷹 at 2006-6-13 00:32:
傻又點會西呀~?傻就傻西就西 仲有呀!你明唔明白西係乜野呀?西係1個方向 你連咁簡單既野都唔知~? ho 7 ar!!     p up?照你咁講 p up 咪姐係put up?  傻仔0.0~~~ 仲有悿呀~我唔識打字@@? 你打d錯字百出仲話我唔識打 ...

錯字百出-.-你搵到過十過錯字 我咪傻仔囉-.-快D搵啦 哈哈
狗吠吾識打個狗字-.-? 我教你..你吾識打可以copy我架
仲有-.-我e加159lv 高十級吾係169 係160-    -? 159+10= 160? 你d maths 都幾勁
我話拳皇f4 上"過" 姐-.-吾好意思 e加佢第三手 第三手吾升都冇計
仲有power 既簡寫先係pw    p up 絕對係power up 你係個up 字點搵個w 字出泥
吾好捉字喇~~
ho 7 ar <--e句我都吾想捉你吾識打定係咩 快d查倉頡字典啦你 我真系怕你7到吾識打 好水木6 呀 e三隻字
其他你吾識打 可以吾打架啵 我都吾會笑你傻仔既

Originally posted by bcy796 at 2006-6-13 12:30:
game書講乜你就信乜呀,game書話敏劍最低 ...

你搵到一本game書話敏劍最低防 力拳最高防
我咪信啦 scan上泥比大家睇下囉 你講到咁勁*o*吾好好似上一個post咁扯開話題喇thx哂
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
咁我有個101lv敏拳點玩好呢= =
回復 支持 反對

..........唔好忘記....精拳有彈指...精拳去掃街最好組一個燸劍和埋敏弓..一開波精拳先彈指...走埋去147..接著無空波(幾lv忘記o左 =...,,出完147之前彈指暈人的time已完so出無空...)..敏弓係精拳出147果時就出果2招-人跑speed的招...咁人地暈完之後想走都好難...精劍主要係幫精拳殺第2d人...當然啦..呢個只係我自己玩果時殺人掃街的方法...可能有第2d方法...@@....ps:我玩korea板
回復 支持 反對

敏拳真系勁
我係敏拳=.=
回復 支持 反對