打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公告]魔 堡

關閉 [複製鏈接]
Originally posted by 死黑 at 2006-7-11 19:09:

http://www.nakuz.com/bbs/showposts.php?tid=2449020
你需要睇下

即是點ar......??
唔是好明,廣白dbao_27

這帖子是由 死黑 管理人員從 =世紀帝國 II= 版塊移動到 =AOC無品投訴區= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by 低手~ at 2006-7-11 20:17:

即是點ar......??
唔是好明,廣白dbao_27

魔堡BUG大搜密 by 唐伯虎點蚊香

[這篇文章最後由唐伯虎點蚊香在 2006/07/05 06:59am 第 1 次編輯]

這些亂改原創箏堡>>出現魔堡真是亂ㄉ一通阿
1. 中央詛咒塔BUG 1隊遠大於2隊佔領中央ㄉ效果  嚴重後果 自行體會
2.卡生兵點BUG  買祝福AT 或神化後 到達攻擊破萬 血32767  原因是利用
升兵點卡滿兵或蓋城門 關門就可以 放狗養兵ㄌ  
3卡兵失敗ㄉBUG 當血量破32767時   所有遊戲者資源為0  (超大絕技)
4.神族BUG 因為加持點在生兵點  所以當購買神族時加33%升兵速度
以致於無法有祝福AT或神化ㄉ效果
5.他馬ㄉ魔堡ㄉ工程器跟弓兵也是屬於BUG  
6.贏也沒意思  輸也正常  低級技術ㄉ魔堡 等你們體驗這些BUG 完在好好思考  何謂真正ㄉ箏堡V-102  跟這些低級無趣ㄉ魔堡差別是很大ㄉ......

這帖子是由 死黑 管理人員從 =世紀帝國 II= 版塊移動到 =AOC無品投訴區= 版塊的
回復 支持 反對

咁姐係玩5玩都冇所謂啦∼

[color=red]這帖子是由 死黑 管理人員從 =世紀帝國 II= 版塊移動到 =AOC無品投訴區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Rookierookie 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

Originally posted by 死黑 at 2006-7-10 01:05:

你要敢諗,我地無得左止你
但我想你明白
如果有人整個兵堡改檔出黎, 1 - 4p 所有城堡都係0血
之後d人就投訴1p,1p話
我都係想 1 - 4p 玩得開心d姐
敢同魔堡有咩分別
這個問題你自己諗清楚

絕對有分別啦,魔堡係一個公平既檔
你有技術就win到
同你所講個d bug檔唔同

Originally posted by ChAk澤 at 2006-7-8 11:26:
4個字 無野好講 我只可以講 係唔係 你地管唔到對戰系統

絕對係啦,不過唔好踢爆人啦

回復 支持 反對

Originally posted by Rookierookie at 2006-7-12 15:52:

能打得出這種英文的人, 沒權對人家的中文評三道四

........又要賴醒用英文,又要錯grammar....

回復 支持 反對

Originally posted by 小門 at 2006-7-12 19:11:

........又要賴醒用英文,又要錯grammar....

人地想醒就體諒下佢..我自知英文差..所以從來未用過英文回post= =

回復 支持 反對

唔好又走左去=.=
e家廣魔堡ar

[color=red]這帖子是由 死黑 管理人員從 =世紀帝國 II= 版塊移動到 =AOC無品投訴區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

都唔明點解系要針對魔堡= ="
又唔係偷左人地d檔用   -v-""!!!!!
只係改好d比人玩喳ma..
好多野都係改篇嫁啦..其實有咩問題姐∼

回復 支持 反對

先保持不說話,暫時沒什麼極有影響性的言論,沒有什麼好說

還有,希望小弟用不著說話吧

回復 支持 反對