打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公告]魔 堡

關閉 [複製鏈接]
Originally posted by 小稻 at 2006-7-12 22:10:
先保持不說話,暫時沒什麼極有影響性的言論,沒有什麼好說

還有,希望小弟用不著說話吧

您唔可以是個不聞不問的bao_13
您支持,反對,
都要有一句

這帖子是由 死黑 管理人員從 =世紀帝國 II= 版塊移動到 =AOC無品投訴區= 版塊的
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
Originally posted by 小門 at 2006-7-12 19:11:

........又要賴醒用英文,又要錯grammar....

我想問下你grammar錯左d咩- -
話人錯又唔講錯d咩- -

這帖子是由 死黑 管理人員從 =世紀帝國 II= 版塊移動到 =AOC無品投訴區= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by 低手~ at 2006-7-12 22:21:

您唔可以是個不聞不問的bao_13
您支持,反對,
都要有一句

小弟有習慣

一係唔講,一係就盡力做到足以影響大局

依家先第四版,未洗出聲住

想我出聲就靠你地

回復 支持 反對

Originally posted by 精銳886 at 2006-7-12 18:26:

絕對有分別啦,魔堡係一個公平既檔
你有技術就win到
同你所講個d bug檔唔同

唔該睇下 下面既文章才說

[這篇文章最後由唐伯虎點蚊香在 2006/07/05 06:59am 第 1 次編輯]

這些亂改原創箏堡>>出現魔堡真是亂ㄉ一通阿
1. 中央詛咒塔BUG 1隊遠大於2隊佔領中央ㄉ效果  嚴重後果 自行體會
2.卡生兵點BUG  買祝福AT 或神化後 到達攻擊破萬 血32767  原因是利用
升兵點卡滿兵或蓋城門 關門就可以 放狗養兵ㄌ  
3卡兵失敗ㄉBUG 當血量破32767時   所有遊戲者資源為0  (超大絕技)
4.神族BUG 因為加持點在生兵點  所以當購買神族時加33%升兵速度
以致於無法有祝福AT或神化ㄉ效果
5.他馬ㄉ魔堡ㄉ工程器跟弓兵也是屬於BUG  
6.贏也沒意思  輸也正常  低級技術ㄉ魔堡 等你們體驗這些BUG 完在好好思考  何謂真正ㄉ箏堡V-102  跟這些低級無趣ㄉ魔堡差別是很大ㄉ......

=========================================================
Originally posted by └許願﹏b〞 at 2006-7-12 22:10:
都唔明點解系要針對魔堡= ="
又唔係偷左人地d檔用   -v-""!!!!!
只係改好d比人玩喳ma..
好多野都係改篇嫁啦..其實有咩問題姐∼

唔好意思,唔該睇下 下面既文章
魔堡修改已違返風箏所列出其中一項聲明
及魔堡是未經同意修改....

引用 風箏 其中一項聲明:

禁止作出的行為
除非您事先取得 XXXX.XXXX.tw和X戰X紀 的書面許可,否則您不得分發 箏堡Beta???.scx劇情檔 或與其相關的或由其衍生的任何版本檔案或說明文件,亦不得對 箏堡Beta???.scx劇情檔 進行修改、複製、許可或製作其衍生作品。如欲進行上述各項,請進入XXXX.XXXX.tw 或 (kiteXXe a XXXX.XXX.tw) 與我聯絡。

=========================================================
Originally posted by 小稻 at 2006-7-12 23:55:

小弟有習慣
想我出聲就靠你地

我也想見識一下@@

[ Last edited by miracle_chan on 2006-7-13 at 02:14 AM ]

回復 支持 反對

Originally posted by 小稻 at 2006-7-12 23:55:

小弟有習慣

想我出聲就靠你地

咁.....
我先希望您支持魔堡,
但是如果幾個高手一齊反對
7bao_24

回復 支持 反對

Originally posted by 低手~ at 2006-7-13 08:41:

咁.....
我先希望您支持魔堡,
但是如果幾個高手一齊反對
7bao_24

你想一想,我以前是劇版版主,最痛恨改劇的人仕,post改劇扣40分也是我想出來的一條版規,我支持魔堡是不是太陽由西邊升起來了??

繼續潛水就好,已經說太多

[ Last edited by 小稻 on 2006-7-13 at 10:23 AM ]

回復 支持 反對

Originally posted by 29 at 2006-7-12 22:59:

我想問下你grammar錯左d咩- -
話人錯又唔講錯d咩- -

我會考英文E/F
都發現有幾個grammer mistakes喎= =

Originally posted by 雞毛XDD at 2006-7-9 14:25:

I don't know your meaning about "four worlds and nothing to say"??
Can you make sure your chinese language are correctness?

第一
Chak澤沒有講到四個世界
four worlds

第二
你有冇聽過上英文堂答對題目時
老師會講
you are right
you are correct?

are後面點會用noun性質既correctness?

比我我會

I don't know what is the meaning of just saying
4 words and then said you had nothing to say ?
Can you make sure your Chinese language is correct?

(由於我英文差  呢句有錯勿插  因為我唔會冇料又走去講英文)
==================================
然而
其實我認為呢個post
繼續糾纏落去
遲早會跟艾的論戰一樣
一發不可收拾= =+

[ Last edited by 感恩 on 2006-7-13 at 11:16 AM ]

回復 支持 反對

Originally posted by 感恩 at 2006-7-13 11:04:

我會考英文E/F
都發現有幾個grammer mistakes喎= =

第一
Chak澤沒有講到四個世界
four worlds

第二
你有冇聽過上英文堂答對題目時
老師會講
you are right
you  ...

出得黎行,遇左要還,依家我已經無官一身輕,我已經買定棺材先打依場仗

仲有,我唔會好似某前團版版主咁pm粗口比人

回復 支持 反對

好了好了!!!!!!!!!!!!!!!!!!
唔好廣英文了-,-
廣魔堡ar......
(有版主在個版長..)

[color=red]這帖子是由 死黑 管理人員從 =世紀帝國 II= 版塊移動到 =AOC無品投訴區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by 低手~ at 2006-7-13 11:00:
好了好了!!!!!!!!!!!!!!!!!!
唔好廣英文了-,-
廣魔堡ar......
(有版主在個版長..)

梨想點講,,,    -V-"!!!

回復 支持 反對